{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pozvánka k mini soutěžím

Napsal Smokeyy dne 05.07.2016 pro sekci CS 1.6
Já a KickMeDown vás zveme na dva turnaje, pořádané ve hře Counter-Strike 1.6. Turnaje jsou sice zvané jako "mini", ale to neznamená, že tam může být jen pár hráčů. První turnaj pořádáme na Paintball serveru, kde budete mezi sebou měřit skill s ostatními zaregistrovanými hráči barevnými kuličkami. Druhý turnaj se koná na Fy serveru. Přijďte si zahrát i vy.

Začátek prázdnin je sice slabý, co se týče turnajů, ale my se budeme snažit laťku zvýšit, co nejvíce to jde. Oba turnaje, na které vás zveme, se odehrají v jediný den a naplánovali jsme je na sobotu. Zahoďte na chvíli aktivity venku a přijďte si zahrát na jeden z našich turnajů, kde můžeš vyhrát i nějaké body, které si můžeš později směnit za VIP na libovolný server, nebo TeamSpeak.

 

Systém hraní je jednoduchý. Zaregistruje se 14 hráčů a ti poté mezi sebou hrají tři kola. Po třech kolech vypadává ten hráč, který bude mít nejhorší skóre. V případě, že stejné skóre má i více hráčů, hraje se jedno další kolo, dokud nevypadne jeden hráč. Poté se skóre všech hráčů resetuje a hraje se dále, na tři kola.

Limit registrovaných hráčů je prakticky neomezený. Pokud se zaregistruje více hráčů, tak se hráči rozdělí na dvě skupiny. V každé skupině hráči mezi sebou hrají stejným způsobem kvalifikaci, kde šest nejlepších hráčů z každé skupiny postupuje do finálové části.

 

Jako první si můžete přijít zahrát na Paintball Mini Cup, který se koná v sobotu 9.7.2016 od 16:30. O tři hodiny později začíná Fy Maps Mini Cup, tedy v 19:30.

 

Více informací a registračku naleznete v následujících tématech, na našem fóru ↓

 

Já a KickMeDown se na vás těšíme :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář