{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #5

Napsal Izmael dne 08.07.2016 pro sekci GS
V tomto článku představíme několik novinek z filmového průmyslu, které budete moci shlédnout o prázdninách. Pokračujte ve čtení a nechte se stručně informovat o filmech a jejich premiérách, abyste je neprošvihli.

Vážení čtenáři,
letošní školní rok je již za námi a abyste se o prázdninách nenudili, můžete zhlédnout produkty, které na prázdniny připravil filmový průmysl. Níže se dočtete o hrstce filmů a dozvíte se o hercích, kteří tam hrají, o žánru filmu nebo taky i o datu premiéry.

 

Očista: Volební rok

Máme tu další sérii hororově-akčního filmu Očista. Tato série pojednává o senátorce, která má odpor vůči očistce, neboť v minulých letech ji zavraždili celou rodinu, chce tedy prosadit zrušení očisty. Samozřejmě se to nelíbí jejím soupeřům a dle nich je jedinou cestou její úmrtí.
Jak to dopadne? Přežije to? V hlavní roli jsou Elizabeth Mitchell, Frank Grillo nebo taky Mykelti Williamson. Film, jehož premiéra byla 7. července 2016, už můžete zhlédnout.

Doba ledová: Mamutí drcnutí

Téměř všichni znají tuto animovanou komedii. Tentokrát se Scrat opět honí za žaludem a dostane se do vesmíru, kvůli čemuž ohrozí ledový svět. Aby se ledový svět zachránil, musí se opět Sid, Manny i Diego vydat na cestu plného dobrodružství. Filmu režíruje Mike Thurmeier. Poprvé budeme moci zhlédnout film na jeho premiéře 14. července 2016.

Zhasni a zemřeš

Tento nadpřirozený hororový film pojednává o ženě, která se jmenuje Rebecca. Pronásleduje ji entita, která ji chce zabít. Tato příšera se však může pohybovat pouze ve tmě, když se rozsvítí, tak zmizí. Zvládne z toho Rebecca vyváznout? Režisérem filmu je David Sandberg. V hlavní roli uvidíme Teresu Palmer, Marii Bello i Billy Burkeho. Premiéry filmu se dočkáme 21. července 2016.

Krotitelé duchů

Po 30-ti letech se vrací známý film Krotitelé duchů, tentokrát však v nové podobě! V tomto filmu bude několik zásadních změn, jednou z nich je ta, že nyní uvidíme v akci krotitelky duchů, které se budou snažit zachránit svět, který se snaží ovládnout duchové a různé příšery.
Ve filmu uvidíme známé herce Melissu McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon či Chrise Hemsworth. Premiéra filmu je naplánovaná na 28. července 2016.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3922x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář