{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pokémoni na JailBreaku

Napsal Smokeyy dne 20.07.2016 pro sekci CS 1.6
Čtete správně. Pokémony se dostali až na naše JailBreak servery. Ovšem tam je nebudete hledat svými telefony, ale sami se jimi stanete. Jedná se o turnaj, kde jako námět poslouží atrakce, kde si trenéři sestaví vlastní tým a musí se proboxovat k vítězství. Ve hře bude i VIP.

Znáte atrakci na JailBreak serverech Pokémon? To si simon zvolí trenéra druhého týmu a poté si hráče rozdělí do dvou týmů. Trenéři poté volí pokémony, které půjdou do ringu a budou se mezi sebou boxovat. Vyhrává ten tým, který úspěšně vyzabíjí všechny pokémony z druhého týmu.

My přicházíme na JailBreak s novinkou, a ta je turnaj v Pokémonech. Seskupte čtyřčlenný tým, zvolte si kapitána a přijďte na JailBreak ukázat svůj skill. Turnaj se odehraje 24.07.2016 od 16:30 hodin. 

Turnaj se odehraje v rámci sérii turnajů The Most Skilled Prisoner a bude již jedenáctý.

Systém hry

Bude se hrát klasickým vyřazovacím systémem (pomocí pavouka). V případě účasti méně/ více jak osmi týmů proběhne rozlosování na serveru, podle které se rozhodne, kdo bude hrát v 1. části a kdo naopak automaticky postoupí do další části. Tudíž je počet týmů v turnaji téměř neomezený.

Všichni hráči budou u T, pouze kapitán bude zvláštně označen. Tým je povinný při začátku turnaje oznámit adminům turnaje, kdo bude trenér. Před začnutím zápasu proběhne rozlosování mezi hráči, kde jeden hráč z každého týmu dostane sekáček, druhý dostane nabídku si koupit neviditelnost při všech soubojích a třetí zvon a vestu. Z důvodu tohoto systému jsou admini na JailBreak serverech, při zahajování turnaje povinný ohlásit, zda mají na serveru VIP, nebo ne. Žádný hráč (pokemon) nesmí jít do souboje 2x po sobě, pokud není poslední žijící. Vyhrává ten tým, který jako první vyzabijí všechny hráče.

 

Ocenění

Týmy na stupni vítězů dostanou klasicky body do tabulky, jako to bylo doposud, ale jeden hráč z vítězného týmu si sebou odnese i VIP na libovolný Counter-Strike 1.6 server. Po skončení turnaje totiž proběhne menší rozstřel, kde budete hledat zbraně, které budou značit pokémony. Za jejich nalezení dostanete určitý počet bodů a po uplynutí časomíry, kdo nasbírá nejvíce bodů, tak získává již zmiňované VIP.

Registrovat se můžete na tomto odkazu
Pokud si ovšem nemůžete sehnat hráče do týmu, můžete to zkusit v této sekci na fóru Gamesites.cz

 

 A přijďte se odreagovat i na Prší

 

Přesně tak. Admin KickMeDown totiž pro vás připravuje na pátek menší odreagování. Jedná se o turnaj v karetní hře Prší. Hrát se bude klasicky přes duelovky.

Více informací se dozvíte na tomto odkazu

 

Neumíte snad s GS ligou? Nevadí, i na toto jsme připravený. Zde najdete menší tutoriál :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář