{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #6

Napsal Izmael dne 03.08.2016 pro sekci GS
V tomto článku se dozvíte o hrstce nejzajimavějších filmových novinek, jejichž premiéra bude v tomto měsíci!

Vážení čtenáři,
ač je léto, ne vždycky nám přeje počasí, abychom si mohli užívat venku. V takových případech však nesmíme vzdávat a smutnit, protože  můžeme zajít do kina a zhlédnout zajímavý film, tento měsíc jich bude opět dostatek! Níže si představíme hrstku těch nejočekávánějších.

Sebevražedný oddíl

Sebevražedný oddíl je jednotka složená z nejnebezpečnějších vrahů comicsového světa. Všichni sedí v celách a touží po tom, aby se dostali ven a to jim je nabídnuto za splnění velmi těžké mise. Potkáme tam i Jokera, jeho milenku Harley Quinn a další zabijáky. Režie se ujal David Ayer a datum premiéry je stanoveno na 4. srpna 2016.

Mělčiny

Mnoho z nás se smrtonosně bojí představy, že se setká z očí do očí s obrovským bílým žralokem, to však potká v tomto hororovém filmu Nancy, která se vydává surfovat na odlehlou pláž a místo relaxace bude muset bojovat o svůj život, jak to dopadne? To zjistíte ve filmu, jehož premiéra bude 11. srpna 2016, v sousedním Slovensku pak 25. srpna 2016.

Star Trek: Do neznáma

Tentokrát se vesmírná posádka vydá za hranice znamého vesmíru, kde zažijou spoustu dobrodružství příjemných, ale i naopak. V hlavních rolích se usadil Chris Pine, Zachaty Quinto i Karl Urban. Premiéru budete moci zhlédnout 18. srpna 2016.

Ben-Hur

Tento spíše historický film pojednává o příběhu potomku významného rodu z Jeruzaléma Ben-Hurionu. Jeho nevlastní bratr je v římské armádě a obviní ho ze zrady, Ben-Hur je vyhnán a po třech letech se vrací, aby se mohl pomstít. Jak to dopadne? To se dozvíte nejdříve na premiéře filmu, která je naplanovaná na 25. srpna 2016.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3988x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář