{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Aim & Awp liga a Furien Cup

Napsal Smokeyy dne 11.08.2016 pro sekci CS 1.6
Nedávno jsme spustili Aim & Awp ligu, ve hře Counter-Strike 1.6, kde jeden hráč může po jejím skončení vyhrát VIP na naše servery. Dále máme v plánu nový Furien Cup, který se bude konat ve stylu 5on5. Tento Furien Cup bude jiný, než který jste za poslední dobu viděli. Pojďte si přečíst více o lize a Furien Cupu a zahrajte si s námi.

Counter-Strike 1.6 Aim & Awp liga

 

Nedávno byla spuštěna Aim & Awp liga na naší GS lize. Hráči se celkově mohou zúčastnit pěti turnajů, které bude součástí této ligy. Nejlepší umístění se oceňuje body, které se zapisují do speciální tabulky. Po skončení pěti turnajů se body spočítají a podle nich se rozhodne o celkovém pořadí hráčů z těchto turnajů. Nejlepší hráč získává hlavní cenu, která je VIP na jakýkoliv Counter-Strike 1.6 server a speciální ikonku na TeamSpeak "Tournaments Master", kterou bude mít jenom on. Ovšem po konci další ligy mu bude odebrána.

 

Jak si můžu zahrát?

Jednoduše. Zaregistrujte klan do turnaje a případně si přiberte další hráče do klanu, pokud se jedná o turnaj typu 2on2, nebo 3on3. Do popisku klanu nezapomeňte napsat #aimliga a to přímo na její začátek a odehrajte turnaj a s co nejlepším umístěním. Čtyři nejlepší týmy turnaje jsou oceňovány body, které se zapisují každému hráči zvlášť. V případě shody bodů rozhoduje vaše skóre (rozdíl vyhraných a prohraných kol), nebo počet vyhraných kol, případně skóre ze vzájemných zápasů.

Turnaje se konají každou sobotu od 17:30, ovšem musíme vás upozornit, že termín každého turnaje se může změnit. Tudíž se pravděpodobně 3.9. odehraje poslední kolo.

 

Nejbližší kolo

První kolo už je za námi, ale vy se ještě můžete zúčastnit dalších čtyř a zkusit posunout hráče v tabulce níže.
Druhé kolo začíná 13.8.2016 od 17:30 - registrovat se můžete na tomto odkazu

 

Furien Cup #6 [5v5] (Counter-Strike 1.6)

 

Po nějaké době se na naše servery vrací i Furien turnaj. Tento turnaj se bude hrát typu 5on5, kde musí mít každý klan 5 hráčů, aby mohl hrát. Ale tento turnaj bude jiný, než který se v poslední době hrál. Tento turnaj se bude hrát nejprve typu každý s každým, kde se musí týmy kvalifikovat do závěrečného turnaje (play-off), který se bude hrát již známým vyřazovacím systémem.

 

Systém turnaje

Tento systém je navržen pro účast osmi týmů, tudíž se může pozměnit na závislost zaregistrovaných klanů.

 

Týmy se rozdělí do dvou skupin, kde budou týmy v každé skupině hrát 1x každý s každým. Zápasy se hrají na osm vítězných kol. Pokud týmy uhrají výsledek 7:7, počítá se to jako remíza. Vítězství je za 3 body, remíza za jeden bod a prohra za 0 bodů (jak je klasicky předurčeno v GS lize).

Dva nejlepší týmy z každé skupiny se následně kvalifikují do závěrečného play-off, které se bude hrát systémem pavouka. Začíná se semifinále, kde budou týmy rozlosovány proti sobě systémem 1A vs. 2B a 1B vs. 2A (první tým ze skupiny A, proti druhému týmu ze skupiny B, atd.). Poté se hraje již klasicky na osm vítězných kol, kde vítězové zápasů postupují do finále a poražené týmy hrají o 3. místo.

Je třeba upozornit, že pokud budou mít dva a více týmu stejně bodů v tabulce, o postupujícím může rozhodnout vítěz ze vzájemného zápasu a nebo vyšší počet vyhraných kol, nebo lepší celkové skóre.

 

Turnaj se koná 17.8.2016 od 15:30 a registrovat se můžete na tomto odkazu, kde se zároveň dozvíte více informací.

 

Jménem pořadatele turnajů se na vaší účast, spolu s dalšími adminy těšíme :-)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář