{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

5on5 Championship #2

Napsal Smokeyy dne 04.09.2016 pro sekci CS 1.6
Vítáme Vás v novém školním roce. S touto událostí jsme připravili jeden větší turnaj, který se bude konat ve hře Counter-Strike 1.6. Bude se jednat o klasický turnaj 5on5 na CW/TG serverech. Vítězové se také může kvalifikovat do naší připravované ligy.

Přes prázdniny Public turnaje na našem portále moc k hraní nebyly. Proto jsme pro vás připravili tento větší Championship turnaj. Bude se hrát ve dvou dnech, v sobotu 10.9. a v neděli 11.9.2016, vždy od 16:30. První den se bude hrát kvalifikace, rozdělena do několika skupin a druhý den závěrečné play-off. Jako ocenění jsme si pro Vás připravili větší nálož bodů do tabulky, než se normálně dává. Vítěz a tým s nejlepším skóre také dostane možnost se kvalifikovat do naší nové připravované ligy, která se bude hrát klasicky 5on5. Ostatní týmy dostanou možnost se do ligy kvalifikovat ještě 2x.

 

Kvalifikace

Kvalifikace se bude hrát skupinově, v sobotu 10.9.2016 od 16:30. Týmy budou rozděleny do několika skupin, ve kterých budou hrát systémem každý s každým. Po odehrání všech zápasů, nejlepší týmy z prvních míst postupují do závěrečného play-off. O tom, kolik postoupí do závěrečného play-off týmů, se rozhodne až po startu turnaje (tj. záleží na počtu zaregistrovaných týmů).

 

Play-off

Play-off se bude hrát klasicky systémem vyřazovacího pavouka, v neděli 11.9.2016 od 16:30. Do play-off se může kvalifikovat až osm týmů (v případě nižší účasti mohou postoupit nejlepší první čtyři týmy). V případě osmi kvalifikovaných týmů, se bude hrát na jeden vítězný zápas, klasicky na 16 vítězných kol a v případě čtyř na dva vítězné zápasy, znovu na 16 vítězných kol.

 

 

Důležité informace a dodatky k turnaji

 

- registrovat se můžete zde → gsliga.gamesites.cz/tournament/detail/267
- turnaj je typu 5on5, tudíž pro zaregistrování musíte mít v klanu min. 5 hráčů (+ případné náhradníky).
- pokud vám při turnaji vypadne hráč, můžete hrát ve čtyřech. Případné náhradníky nám hlásit nemusíte, důležité je, aby byl v klanu.
- v kvalifikaci hrajete pouze 1x proti každému týmu. Do druhého zápasu zapíšete stejný výsledek zápasu, jako v prvním (nezapomeňte, že ve druhém je výsledek prohozený). Screeny do druhého zápasu dodávat nemusíte. Počítá se i remíza 15:15.
- tým, nebo alespoň kapitán týmu musí být během turnaje na našem TeamSpeak serveru (IP: ts.gamesites.cz), kde se dozví více informací. Mikrofon není povinný. Přijďte cca 15 minut před zahájením turnaje.
- v kvalifikaci padá pravidlo, "Kdo napíše do komentáře pod zápasem první IP, ten má právo si vybrat server". Hledat tým si budete na TeamSpeaku a IP si budete posílat mezi sebou.
- hrát se budou pouze mapy de_dust2, de_inferno, de_mirage, de_nuke, de_train. V zápase se udělá knife kolo (na mapě, která je zrovna zapnutá) a vítězní tým z knife kola si vybírá mapu. Na vybrané mapě nastane knife kolo o stranu.
- turnaje se mohou zúčastnit jak Steam, tak Non-Steam hráči (Non-Steam hráči musí hrát výhradně na CW/TG serverech Gamesites.cz, z důvodu měnící se SteamID).
- pro turnaj platí Všeobecná pravidla turnajů, které jsou ke zhlednutí zde → gsliga.gamesites.cz/homepage/page/1
- pokud si nemůžeš najít tým, nebo hráče, můžeš využít Trh volných hráčů na našem fóru
- nevyznáš se v GS lize? Na to tu máme návody → gsliga.gamesites.cz/homepage/page/12
 
 

Na co nezapomenout?

 

- zaregistrování hráčů do klanu
- potvrzení účasti v turnaji (cca hodinu před zahájením)
- přijít cca 15 minut před zahájením na náš TeamSpeak server (IP: ts.gamesites.cz) - místnost bude pod Vstupní branou
- točit každý zápas demo a dělat screenshoty. Poté je uploadnout do zápasu
- přečíst si pravidla
- mít ve svém profilu na GS lize svojí platnou SteamID (pokud máte jinou, můžete si o úpravu požádat adminy turnaje)
- užít si turnaj :-)
 

Těšíme se na vaší účast - admini KickMeDown, Nicer & Smokeyy

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář