{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Předvánoční restart na našich CS 1.6 serverech

Napsal Whoik dne 02.12.2016 pro sekci CS 1.6
Ti z vás, kteří tady s námi jste již delší dobu na tuto chvíli určitě čekali. Před Vánoci přichází tradiční reset statistik, ban listu, xp apod. Co to pro vás znamená? Můžete začít úplně od začátku a porazit tak hráče, proti kterým jste neměli šanci kvůli méně nasbíraným XPčkám.

Předvánoční restart je spojen s našimi 1.6kovými servery už nějaký ten rok a ani letošní nebude výjimkou. Jako vždy resetujeme statistiky na serverech, xpečka a také Ban list. Budete tak moci začít s čistým štítem a dosáhnout tak výsledků, které byste těžko v období, kdy kolem vás mají hráči již nahráno spoustu XP, dosáhli.

Mnoho z vás pohoršuje hlavně reset Ban listu, ale nebojte, i tento reset má veskrze pozitivní efekt. V ban listu bylo mnoho banů, které již neplnily svůj účel a navíc, proč nedat každému druhou šanci. A hlavně náš admin team je připraven ty, kteří chtějí resetu využít k opětovnému cheatingu, opět dopadnout a budete tak moci pozorovat opětovný nárůst banů.

Asi největší efekt má tento restart na Basebuilder servery (#1 - 81.0.217.177:27055, #2 - 81.0.217.182:27362), kde je často úmorné hrát proti naxpeným hráčům. Proto byste měli této situace využít a pokusit se dostat vy sami do popředí. A pokud jste třeba ještě basebuilder nezkoušeli, v záloze máme stále video ze seriálu Škola cska, které vás tímto modem provede.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3655x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář