{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Informace k Top JailBreak Player no.9

Napsal Smokeyy dne 28.12.2016 pro sekci CS 1.6
Top JailBreak Player s pořadovým číslem devět se blíží. V této novince se dozvíte, co za atrakce můžete na turnaji očekávat a zároveň se dozvíte, jaké bude bodování nejlépe umístěných hráčů v celkové soutěži.

Letošní atrakce k tomuto turnaji jsem se snažil ozvláštnit a přidat i nějaké tzv. simonovy atrakce, bohužel jsem nakonec polovinu z nich vyškrtl, protože se dalo očekávat, že přitom budou veliké neshody a problémy při uspořádání. I tak je program nabitý a vy si můžete turnaj dobře užít. Pokud se ještě chcete zaregistrovat, tak v této novince se dozvíte více informací k turnaji.

 

Program kvalifikace

Zametač (jb_oasis_prefinal2) - pro jiné známý jako Wipeout
Týmová dráha (jb_oasis_prefinal2) - zde budete soupeřit v týmu se svým spoluhráčem, se kterým se registrujete
Deathrun (jb_snow) 
Skůtry- závody (jb_snow)
Židličky (jb_rush)
Semafor - jedna ze simonových atrakcí
Surf (jb_snow) - bonusová atrakce o bod --- nepovinná
Bunnyhop (jb_snow) - bonusová atrakce o bod --- nepovinná
 

Program finále

Čtverce (jb_flyhigh)
Wipeout dráha (jb_flyhigh) - s časovým limitem
Strafe race (jb_oasis_prefinal2)
Stavění a závody věžiček (jb_oasis_prefinal2) 
Granáty- AIM - všichni hráči dostanou granát a v uzavřené místnosti ho pod sebe hodí. Přeživší a hráč s nejvyšším počtem HP jsou oceněni
Otázky
Schovka (jb_oasis_prefinal2)
 

Semafor

 
Popsání atrakce z fóra Gamesites.cz
Simon pošle hráče na boční stěnu klece (nejlépe všechny na jednu). Na slovíčko start vězni vystartují a budou běhat neustále z boční stěny k druhé boční stěně a zpátky. Simon bude říkat jednotlivé barvy na semaforu. Zelená značí, že mají hráči normálně běžet, oranžová značí, že mají jít walkem a červená značí, že se nemají vůbec hýbat. Simon může hráče nachytávat jinými barvami, nebo různými hakvatilkami, jako je oranžáda, zelenina, červotoč, atd. Nepokoušejte se hráče nachytat slovy jako je třeba červenáček, protože to už by admin serveru mohl špatně pochopit.
 

Stavění a závody věžiček

 
Zde budete rozděleni do týmů, tak, aby jste nehráli se svým spoluhráčem z kvalifikace. Nejdříve půjde o rychlejší postavení věžičky a poté o co nejrychlejší přesun bez pádu.
 

Schovka

 
Zcela nová atrakce, vymyšlena pro tento turnaj. 
"Ve věznici vypukla obrovská vzpoura, kterou přežili pouze dva dozorci. Simon se snaží vězně nabádat, aby vzpoury zanechali a došli do zbrojnice. Druhý dozorce běhá po hradbách a snaží se zabít každého, koho uvidí. Tato atrakce vás prověří ve vaší zručnosti na serveru, když vězni vyvolají vzpouru, vy utečete a dozorci jí stihnou zastavit. Co teď? Musíte se dostat pro zbraň a nemáte nic, co by vám pomohlo. Vaším úkolem je, se bez zbraně dostat přes naštvaného dozorce na hradbách do zbrojnice, aby jste přežili. Dokážete to?"
 
 Zde jsem pro vás našel upoutávku v pořadí čtvrtý turnaj této soutěže. Může sloužit pro vás jako upoutávka :-)

Ice Challenge

 
A co bodování nejlépe umístěných hráčů na turnaji, v naší Ice Challenge? Oceňovat se bude až do devátého místa a každý bodík se může hodit. Nicméně, podívejte se sami.
 
1. místo - +5 bodů
2. místo - +4 body
3. místo - +3.5 bodu
4. místo - +3 body
5. místo - +2.5 bodu
6. místo - +2 body
7. místo - +1.5 bodu
8. místo - +1 bod
9. místo - +0.5 bodu

Upozornění

Protože se zatím nezaregistrovalo mnoho hráčů, může být kvalifikace zrušena a atrakce se sloučí. Pokud k tomuto kroku dospějeme, vás budeme zítra informovat na TeamSpeaku, při zahájení vašeho termínu. Upozorňujeme, že i z tohoto důvodu může dojít ke změně bodování v Ice Challenge.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář