{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pita a Maikelele - Nový tým

Napsal Luxacek dne 28.12.2016 pro sekci CS:GO
Švédský nově založený team již před Vánočními svátky, který založil Mikail "Maikelele" Bill, složil tým z 5 hráčů. Tento tým je znám pod jednoduchým názvem qwerty.

Švédského hráče a bývalou hvězdu týmů FaZe nebo Ninjas in Pyjamas letos nepotkalo velké štěstí. Potom, co FaZe nedokázal na MLG Columbus uspět, byl právě Mikail 'Maikelele' propuštěn. Na scénu se vrátil v půlce srpna, poté, co doktoři řekli, že si pyth musí dát pauzu. V teamu NiP dokázal vyhrát LAN finále StarSeries a fanoušci žádali vrácení Maikeleleho do aktivní sestavy.

 Maikelele

Maikelele

Mikail upřesnil, že je tu pouze na záskok, že si zakládá vlastní team. Jeho novým spoluhráčem se stává Faruk 'pita' Pita, bývalý kouč NiP. Poslední štací tohoto bosenského hráče bylo Counter Logic Gaming, se kterými hrál na LAN finále ELEAGUE S1 a ESL One Cologne.

"Jsem rád, že můžeme konečně oznámit náš nový nástup. Společně jsme začali na tomto projektu dělat v červenci roku 2016, ale museli jsme ho několikrát odložit kvůli záskokům ve fnatic nebo NiP," řekl John 'wenton' Eriksson, třetí hráč v týmu.

Sestava pro tým qwerty:

 Mikail 'Maikelele' Bill
 Faruk 'pita' Pita
 John 'wenton' Eriksson
 Fredrik 'slap' Junbrant
 Simon 'atter' Atterstam

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář