{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Furien Christmas Madness a finále plné emocí

Napsal Smokeyy dne 12.01.2017 pro sekci CS 1.6
Od úterý 27.12. do středy 28.12.2016 jsme měli tu čest pořádat další velký turnaj na našich Counter-Strike Furien serverech. Dvanáct týmů a jen dva, co se prorvali k poslednímu zápasu ve finále, kde to emocemi slzelo i po ukončení turnaje. Pojď si přečíst více o Furien turnaji dále v novince.

Byla to pouhá myšlenka na konci léta uspořádat sérii vánočních turnajů v roce 2016, byla to pouze myšlenka turnaje dokonce i streamovat, nakonec se však stalo vše skutečností. Jelikož jsme chtěli turnaj ozvláštnit, dali jsme turnaji nový název a svěřili streamování turnaje hráči R4V3N a musím říct, že jsme udělali dobře. Lidé si stream pochvalovali a dokonce byl i navštěvovanější a propracovanější než stream v našem 5on5 Championship turnaji, který se konal 10 dní zpátky. Právě díky R4V3Novi se konečně můžete dočkat záznamů z turnaje.

 

Nebudu vás příliš dlouho napínat, proto vám hned napíšu, kdo a jak se umístil. S vyhranou skupinou B a celkovým skóre na turnaji 62:25 vyhrál turnaj s kapitánem fr0st klan N1. Ve finále narazil na dalšího velkého favorita DA BEST, s kapitánem Angelem, který se s celkovým skóre 58:34 a po velice vyrovnaném finále umístil na druhém místě. Se třetím místem se musí spokojit klan HFG s kapitánem F3Smoke, který si zlepšil náladu po zpackaném semifinále s N1. Právě všechni tři nejlépe umístěné týmy dokazovaly svojí kvalitu už v kvalifikaci, kde všichni tři klany vyhrály svojí skupinu. 

 Momentka z kvalifikačního zápasu mezi DA BEST & AsP-Team

Ve čtvrtfinále si klan N1 svůj postup musel vybojovat přes tým pHx, který ovšem potvrdil postup téměř bezchybně za výsledku 8:1. Pro DA BEST byl postup trošku těžší, když chytili ve čtvrtinále klan HFG 2X, kteří si ještě museli čtvrtfinále vybojovat v předkole proti klanu MULTICHEATERS (7:9), proto určitě nechtěli skončit v turnaji jen tak lehce. Ovšem na DA BEST jednoznačně nestačil a tak vypadl za výsledku 8:2. Další zápasy dopadly také stejně. Klan HFG dostal ve čtvrtfinále Aps-Team a v konečném umístění čtvrtý HZR dostal tým Avalanche, kde utkání skončily stejného výsledku 8:2.

 

Čekali jsme semifinále daleko více vyrovnanější, než ostatní zápasy, které jsme viděli před tím. Ovšem v obou semifinálových zápasech skončila utkání po 11 kolech, tedy napovídá, že oba dva výsledkem 8:3. DA BEST si svůj postup potvrdil přes HZR a N1 přes HFG.

 Podívejte se na propracované video od streamerů, jako upoutávku k závěrečné části Furien Christmas Madness

Jako každý turnaj, který ve světě můžete vidět je pořádán tak, aby se ve finále utkaly pokud možno ty nejlepší týmy turnaje. I zde jsme vytvořeným systémem k tomu dospěli. Finále se hrálo na dva vítězné zápasy a dokonce až na 11 vítězných kol v jednom zápase, tudíž jsme mohli vidět až tři finálové zápasy. I když jsme viděli pouze dva zápasy, výsledky byly dost srovnané. DA BEST svojí chybou ztratil vedení 6:8 v první zápase, proto měl klan N1 dobrou šanci zápas otočit. Povedlo se a tak první zápas na mapě de_dust2_2006 skončil 11:9. Druhý zápas byl více nabitý, zvlášť když už ke konci nemohl klan DA BEST ztratit jediné kolo. Ovšem nervy dělaly svoje a i druhý zápas na mapě de_aztec DA BEST prohrál stejným výsledkem 9:11. Ovšem bitva pokračovala ještě po zápase, v turnajové roomce na TeamSpeaku, kde prošlo opravdu několik ostrých slov a věřte, že kdybychom to měli zaznamenané, už to pro vás s cenzurou zveřejníme. 

Zápas o 3. místo už tolik vyrovnaný nebyl. Hrál se pouze jediný zápas, ve kterém hráči z HFG přejeli klan HZR 11:6

Po turnaji se pokračovalo ještě v našem turnajovém modulu, kde tři týmy požádaly o dema týmu DA BEST. Jediný kdo vše splnil byl hráč a také pořadatel turnaje ANGEL, ovšem ostatní hráči demo nedodali, proto byl nakonec tento tým z turnaje diskvalifikován.

 

Celkové umístění

1. místo - N1
2. místo - ---
3. místo - HFG
4. místo - HZR
čtvrtfinalisti - Avalanche, AsP-Team, pHx, HFG 2X
 
MULTICHEATERS - 3. místo ve skupině A (vypadl v předkole play-off)
Pivní Páni - 4. místo ve skupině C
NBW - diskvalifikace
FPS in HD - diskvalifikace
DA BEST - diskvalifikace

 

Ocenění

Jak jsme slibovali, tak hráči z prvních třech míst získávají peníze do hry, ovšem ne všichni mají na ocenění nárok, protože jim nesouhlasila SteamID z jejich profilů, proto jim nemůžeme účast uznat. Pokud se ovšem nenajdete v seznamu níže a myslíte si, že jste odehráli více jak 50% všech zápasů pro získání a máte v pořádku SteamID níže, ozvěte se mi a určitě se domluvíme.

 

Seznam oceněných hráčů:

fr0s7, iDeviLeKKK, MrLorexis, rate1999, F3Smoke, Kain, OnYourFace, faga15

Uvedení hráči ať se mi ozvou do soukromé zprávy na fóru (nick: Smokeyy) a napíší, na který Furien server chtějí peníze nahodit. Peníze vám budou nahozeny na SteamID, pod kterým jste hráli. Pokud nechcete peníze a raději byste chtěli body do tabulky, ozvěte se mi také do soukromé zprávy a dejte mi to vědět. Za 1. místo v turnaji můžete získat až +5 bodů a za třetí místo +2 body. 

Na napsaní máte 14 dní, tedy do 26.01.2017, poté výhra propadá. Výhra vám bude nahozena všem najednou, tedy po vypršení limitu.

 

Záznam a závěrečné titulky

Sestřih "nejlepšího" a záznamy z turnaje vydáme v brzké době. Momentálně se na nich pracuje :-)

 

Hlavní organizace turnaje:
Angel & Smokeyy

 

Mediální partneři turnaje:
R4V3N - promítání přímého přenosu z turnaje
Kavik444 - komentátor přenosu
Kori (dropEZ) - komentátor přenosu

 

Kontroloři serverů:
d0unt
LoveCc
LoveYou
NzNk
Red181
SlashSenpai
spEExX
TenVedlaToBol
ZeTePe

 

Děkuji za pomoc při nastavení serverů:
Dwandy & Whoik
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář