{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Střídání Fraternitas

Napsal Luxacek dne 11.01.2017 pro sekci CS:GO
Tým RoG Masters Fraternitas je třetí nejlepší tým, a začátkem tohoto roku, mění jednoho hráče!

Česká herní organizace Fraternitas je spíše známá díky své League of Legends sestavě, která vyhrála snad vše, co vyhrát mohla. Ale ani CS:GO u nich není pozadu a po nyní třetím místě na MSI Games, zakončila herní rok bronzovou medailí na RoG Masters, kde v duelu o třetí místo porazili eEriness E-BLUE.

RoG MastersTým Fraternitas na RoG Masters

V již lehce upravené verzi tým odjel do Svitav. Martin "iNvis" Hubáček nechal své místo Vítovi "pokyzz" Pokornému, který převzal jeho místo a vede si dokonale. Nejdříve si nemohli poradit s eSubou, ale poté si to vykompenzovali na výše zmíněných eEriness

Program pro rok 2017 byl načrtnut u Fraternitas. S nynější sestavou by si měli určit priority a dostat se postupně ke hvězdám československé scény. Vše ale zapadá do nových kolejí, a to poté když se již zmíněný Martin Hubáček rozhodl ukončit své působení u Fraternitas. Na jeho postavení se tak oficiálně dostává Vít Pokorný.

"Zdravím fanoušky Fraternitas. Jsem velice rád, že budu reprezentovat barvy Fraternitas. S klukama se znám již delší dobu, kdy jsme spolu hráli za celek MMNT. V této sestavě vidím velký potenciál do roku 2017. V závěru bych chtěl poděkovat iNvisovi, že mi dal tuhle příležitost, chtěl bych mu popřát hodně štěstí do života."

Tým má pod rukou již Roman Dufek, který se vyjádřil takto:

"Ahoj bratři a sestry, vítám u nás mladého šíleného střelce, který nám už pomohl rozstřílet eEriness na RoG. Jak psal jeden chytrý pán na idnes.cz, šíleného střelce je nejlepší zastavit živou vlnou, a stejně většinou hodně lidí zemře, a to splňuje všechna očekávání, která od Pokyzze mám."

Momentální sestava Fraternitas:

 Filip "file-" Machulda
 Vít "pokyzz" Pokorný
 Dominik "Fraged" Herz
 Martin "Pechyn" Pechoušek
 Matěj "twist" Petráš
 Roman Dufek - Manažer CS:GO sekce

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář