{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rust server i na Gamesites?!

Napsal DarkMouse dne 17.01.2017 pro sekci
V tomto článku se dočtete nějaké novinky o novém serveru. Tento server je zároveň spouštěčem celé nové sekce na Gamesites! Jde o první oficiální GS server na hru Rust. Více informací se dočtete v pokračování.

Již je to skutečně tady! Gamesites nezůstává pozadu a spouští svůj první Rust server. Server je složený z pluginů takových, aby neomezoval hráče a připadalo jim to, jako kdyby server byl čistá vanilla. Server byl spuštěn a otevřen 17.1.2017 ve večerních hodinách a proto máte i právě Vy šanci se stát na serveru nejlepším! Díky hostingu jsme mohli vše otestovat a vyzkoušet a server jede bez problémů a proto se právě z tohoto serveru může stát Vaše priorita.

 

Server můžete nalést pod názvem: [CZ/SK] Gamesites.cz - Survival #1 či IP adresou: 82.208.17.20:27831

Server má aktuálně 20 slotů, ale jsme připraveni při velkém zájmu expandovat a udělat server s více sloty. Díky několika pluginům, které hraní skutečně zjednoduší, můžete hrát bez větších potíží. Stěžejním pluginem, který ulehčí hráčům jejich hru je plugin, díky kterému se na webu generuje mapa světa a po přihlášení přes Steam můžete sledovat svoji pozici a proto nemusíte u sebe na serveru nosit mapu, kvůli které máte větší šanci na tzv. raid (vykradení).

↑ Mapu zobrazíte po kliknutí na obrázek ↑

(popř. je k nalezení na tomto odkazu: http://playrust.io/map/?82.208.17.20:27831)

Na serveru je pár základních příkazů, které Vám pomohou se začátkem hry, přestože tam není ani moc co vysvětlovat. Nejlepším řešením pro začátek je se podívat na nějaké video na youtube či jiném portálu s videi. Přes tyto videa se nejrychleji a nejlépe naučíte a pochopíte princip a průběh hry. Princip ani průběh hry není nejjednoudušší a proto je lepší volbou si nejprve zjistit, co vlastně dělat. Ve zkratce jde o získávání surovin a následném craftěním lepších nástrojů a věcí, které hru ulehčí.

 

Rust je možné zakoupit ve službě Steam či jiných obchodech prodávajících hry. Cena se pohybuje okolo 550,- Kč (20,- €).

Stránka hry Rust ve službě Steam, v případě absence financí na Steamu je možné koupit poukazy ZDE

Server můžete nalést pod názvem: [CZ/SK] Gamesites.cz - Survival #1 či IP adresou: 82.208.17.20:27831

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář