{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pod pokličkou [2017]

Napsal Luxacek dne 31.01.2017 pro sekci GS
Nově obnovený kontent článků ze zákoutí administrace gamesites.cz, ve kterém se budete dozvídat informace z admin teamu, konflikty a novinky! Tyto informace jsou necenzurovanou formou posílány přímo k vám do hrsti.

Pod pokličkou logo

V tomto pojetí článků se budete dozvídat, co byste se jentak nikde dozvědět neměli! Zveřejní se zde informace jak tajné, tak i důležité. Rozhodně zde nebudu nějakým způsobem urážet nebo znehodnocovat práce ostatních členů týmu. Tento článek bude vycházet jednou měsíčně, aby toho zase nebylo moc. Popřípadě mi do komentářů můžete psát otázky, na které byste rádi znali odpověď, pokud to bude možné, zodpovím vám je!

Garlin vs. Radegast & Gather manageři

Problémy jsou jak v reálných, tak ale i ve virtuálních světech! Dne 12.1. bylo rozhodnuto, že budou zrušeni Gather manageři, jelikož se většinou stávalo, že v admin gatheru hrávali i ti, co admin práva vůbec nevlastnili, a tak se zavedlo pravidlo ve znění "V Admin gatheru mohou hrát pouze admini!". Jenže to nevyhovovalo již zmíněnému Radegastovi, který v admin sekci na fóru založil topic, ve kterém proti těmto pravidlům chtěl bojovat!

Když v tom najednou se Garlin ujal řešení celé situace, a tak 12.1. 2017 na fórum do admin sekce založil topic, ve kterém se celou situaci snažil popsat a jelikož skoro nikdo nerespektoval, to co bylo vedením určeno, tak tímto topicem officiálně zrušil Gather managery a zároveň práva adminům na serverech GS/CW. Tudíž momentálně, když si budete chtít zahrát gather platí pořekadlo "Kdo dřív příjde, ten dřív mele", protože jakmile příjdete na jeden z našich GS/CW serverů a napíšete "/admin" (Tímto příkazem získáte admina na daném serveru), je server pod vaším vedením a můžete si na něm dělat prakticky cokoliv chcete. Pokud při gatherech budete zažívat nějaké potíže, určitě neváhejte kontaktovat vedení. Na našem teamspeak serveru již tedy nemůžete vidět ikonku gather managera.

Problémy s knife sekcí

V knife sekci se však problém také našel. Problémem je, že odešel HLSA Excision a nyní se za něj vybírá náhrada! Avšak výběr z našich řad adminů je velice těžký a tudíž potrvá delší dobu! Tímto Excisionovi děkujeme za ním odvedenou práci a snahu na tomto portále a zároveň mu přejeme vše dobré do života, hlavně zdraví a štěstí. Pokud nám chcete pomoci situaci na knife serverech řešit, určitě si požádejte o práva ZDE. Ale pokud si na serverech chcete pouze zahrát, tak samozřejmě doražte, budeme rádi. Pro hráče na serveru se ve finále nic nemění. 


Knife #1217.11.249.93:27710
Knife #2217.11.249.93:27800
Knife #3217.11.249.92:27402
Knife DM217.11.249.92:27402
Knife Air217.11.249.83:27078

Problémy na serverech

Na serverech se teď velmi často objevují hráči, kteří mají reklamu v nicku, ale nejde je kicknout. Náš vrchní server master Dwandy se ponořil do řešení situace, ale tito otravové nadále nacházejí způsoby jak jeho obrany překonat. Ale nebojte, my řešení vždy najdeme a již v nejbližší době se můžete těšit opět ze hry bez těchto reklam.

Turnaje

Smutně oznamujeme, že z řad turnajových adminů odešel KickMeDown, který pomáhal spravovat celou sekci turnajů, tímto mu chceme jménem Gamesites popřát hodně štěstí a zdraví do života! Místo něj se na toto postavení dostal ANGEL! Ale rozhodně náš "nový" turnajový systém můžete navštívit kliknutím ZDE. Pomocí vyhrávání turnajů ( Ice Challenge ), můžete získávat body, které potom vyměníte za nějakou speciální ikonku či VIP na některém z našich serverů.

Rust sekce

Rust

Byla založena nová sekce, která se bleskovým tempem stala oblíbenou! Tato sekce se rozrůstá nepředstavitelnou rychlostí. Server má momentálně 70 slotů, ale pokud se serveru bude stále dařit jako do teď, je možné, že se sloty budou muset již po 4. navýšit. Na tomto serveru vás čeká spousta věcí jako například různé questy, dobrodružství a také třeba poznání nové komunity/kamarádů. Stavte si, těžte suroviny a zabíjejte! Je o mnoho více věcí, které vás čekají na našem serveru. Ve hře Rust si můžete dělat v podstatě cokoli. Tato hra stojí kolem 550,- (20€) na tomto linku si ji můžete zakoupit. A nebo vyhrát v soutěži na naší FB stránce!


Server najdete pod názvem "[CZ/SK] Gamesites.cz - Survival #1" nebo pod IP: 82.208.17.20:27831. Rozhodně vás na serveru přivítáme!

Redakce

U nás v redakci došlo také ke změnám! Ta nejvydatnější je, že Izmael převzal Asistenta šéfredaktora po Egim. Z řad redaktorů odešli také SpeeX a Šprt. Tímto také chci říci, že redaktorů je málo a máte šanci se u nás STÁT REDAKTOREM i vy! Chceme naše řady rozvíjet, abychom mohli snad každý den vydávat naše články z redakce. Přeci jen by bylo lepší každý den vydat článek, aby se naši věrní čtenáři nenudili. 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář