{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

RUST Update => Vynucený WIPE

Napsal Whoik dne 03.02.2017 pro sekci
Dnes vyšel update hry Rust, který zapříčinil wipe všech serverů, včetně našeho. Seznam změn vám přinášíme v novince.

Každý první čtvrtek v měsíci vychází nový update na hru RUST. Ten dnešní zapříčinil kompletní WIPE, se kterým jsme tak úplně nepočítali, a proto se vám za způsobené komplikace omlouváme. Snažili jsme se udělat všechno proto, abychom nahodili vše zpět, nicméně se nepodařilo, a tak bude muset každý začít s novým štítem. Co pro někoho může být přítěž, to pro jiného znamená nové příležitosti. A proto neváhejte a napojte se na náš server a od základu si vybudujte vše, co se vám zlíbí.

IP RUST Survival - 82.208.17.20:27831

Tento update je opravdu masivní a snaží se hru ještě více zatraktivnit. Nicméně mapa zůstává stále stejná. Novinek je spousta, tak si pojďme představit alespoň ty nejdůležitější z nich.

Mnoho povyku způsobilo přidání nástěnných lamp, po kterých volalo spoustu lidí, no nyní se dočkali. Ale nebojte, vaše fps to nijak neovlivní. Co možná způsobí problémy s fps je tzv. Ohnivá věžička. Ta funguje jako past pro nežádoucí hosty. Pokud kolem ní někdo projde, spustí pětisekundový plamen. Samozřejmě se pokuste vyhnout umístění této věcičky do dřevěných staveb.

      

Další přídavek je Těžké brnění. Toto brnění je nejsilnější ve hře, takže by vás mělo ochránít před možnými útoky. Obrnění se dočkaly také nohy, takže pohyb v tomto brnění je trošku ztížený. Zlepšení, respektive zrychlení, by se mělo dočkat načítání. Svět by se vám měl kompletně načíst při vaší první návštěvě, uložit a při dalších návštěvách by již měla být načítací doba o poznání kratší. 

Pokud jste nenáviděli, když vám někdo kradl nízko-hořlavé palivo, nyní se můžete zaradovat, protože tomuto je konec. Byla totiž přidána ochrana,kdy pouze člověk, který má nastavená příslušná práva, může toto palivo čerpat.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace, které nechtěný WIPE způsobil a věříme, že zachováte našemu serveru přízeň a opět si společně na serveru Survival zahrajeme. Pokud máte zájem si přečíst kompletní log změn, můžete si ho prohlédnout ZDE.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2736x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář