{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mobilní hry #1

Napsal KenTik dne 09.02.2017 pro sekci GS
Jak už asi z názvu můžete vyčíst, jsem tady s novým typem článků. Tyto články se budou zaměřovat na hry, které si můžete libovolně na svůj mobil stáhnout a hrát. Jdeme si tedy nějaké z nich ukázat!

Zdravím. Každého určitě někdy štve, když má volnou chvíli např. při cestě do práce, školy atd. a nemá co dělat. Ukažme si tedy jeden ze způsobů jak se nudě vyvarovat! Bude nám pouze třeba váš chytrý telefon se systémem Android či iOS.

 

Hill Climb Racing

V této hře jak už z názvu jde lehce tušit, budete jezdit po těžkém terénu se svým vybraným vozidlem. Při započetí hraní této hry dostanete jednu mapu a jedno vozidlo. Cílem je dostat se co nejdále, ano je to tak jednodu, ale počkat.. Dochází mi benzín! Přesně tak, při jízdě vám postupně dochází benzín, který musíte na různých úsecích sbírat. Dále také můžete sbírat mince, za které si můžete odemknout další vozidla či mapy nebo si pořádně vylepšit svojí káru! Různé bonusové body můžete získat také za provedení nějakého "triku" či delšího "pobytu" ve vzduchu. Proto nezoufejte, když vám dojde benzín nebo usmrtíte vašeho řidiče a zkuste to znovu!

 

Subway Surfers


Zahrejme si trošku na rebela a posprayujme nějaký ten vlak ve hře Subway Surfers. Bacha poldové, utíkej! Ve hře se snažíte utéci co nejdále policistovi, který Vás nahání za ten spray. Musíme si ovšem dát pozor na různý terén, protože jsme na kolejích od vlaku. Cestou sbíráme peníze a různé předměty, které nám mohou pomoci v delším útěku např. jatpack, vymršťovač a nebo magnet pro lepší sběr peněz. Za tyto peníze si můžeme vylepšit dobu trvání zmíněných předmětů, koupit hezčí postavu nebo surfovací prkno, které vás ochrání před nárazem.

 

Zombie Tsunami

 

Taky Vás někdy zajímalo, jak to může vypadat při zombie apokalipse? V této hře ji můžeme rozpoutat a rozšířit mezi více lidmi. Nebude to však tak jednoduché! Musíme si dát pozor na úseky zničeného města, do kterých můžeme zapadnout nebo narazit. Taktéž nás chce lidstvo zničit svými zabijáckými stroji, které není lehké porazit. Pomůže nám k tomu však například záhadný otazník, který může ještě více posílit naše zombie! Po cestě tedy doslova sbíráme lidi a ničíme předměty, za které dostáváme odměnu v podobě mincí. Za ně si můžeme třeba zvýšit počet základních zombie, vylepšit efekty otazníku a další!

 

Color Switch

Poslední hra, kterou jsem si pro Vás připravil, je trochu z jiného soudku než ostatní. Vašim úkolem je se dostat s malou jednobarevnou kuličkou přes překážky, co nejdále to pude. Nebude to ale tak jednoduché, přes překážku se můžete dostat pouze příslušnou barvou otvoru. Když už se konečně dostanete k jedné z hvězdiček a seberete ji, připočte se vám jako bod a tyto body jsou Vaší odměnou. Za tuto odměnu si můžete například koupit jiný vzhled začáteční kuličky. Pokud Vás základní mód už přestal bavit, nebojte se! Ve hře je velká spousta dalších módů, ve kterých jde opět o něčem jiném. To už však zjistíte sami.

Jako poslední věc, kterou vám chci sdělit je ta, že se nemusíte bát o svůj kredit. Všechny uvedené hry v tomto článku jsou zcela zdarma. Děkuji Vám za přečtení mého článku, snad se Vám líbil. KenTik :)

 

Chceš se i ty přidat k nám a stát se redaktorem? Stát se součástí našeho týmu, získat mnoho výhod, odměn a možnost kariérního růstu? Tak neváhej a přidej se k nám! Více ZDE!

Autor: KenTik; Zobrazeno: 4075x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář