{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #10

Napsal Izmael dne 05.02.2017 pro sekci GS
V tomto článku si představíme další hrstku nových filmů, jejichž premiéra bude právě v únoru, pokračujte ve čtení a nechte se o žhavých novinkách informovat..

Vážení čtenáři,

sedíte v těchto mrazivých večerech doma a nemáte co na práci? Pak máte skvělou příležitost zajít a zhlédnout novinky, které pro vás na tento měsíc připravil filmový průmysl a že toho není málo! Pojďme si tedy představit několik filmů, jejichž premiéru zastihneme už tento měsíc:

Padesát odstínů temnoty

Film, který je pokračováním úspěšného filmu Padesát odstinů šedi, je jako zrozený pro milovníky erotiky s troškou romantiky. Submisivní studentka Anastasia opouští milionáře Christiana Greye, protože se nehodlá podřídit jeho pravidlům. Christian Grey se tak ocitá v neznámé životní situaci, protože si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Ta se však nechce vrátit zpět a dodržovat jeho pravidla, ale zároveň jej miluje. Christian a Anastasia se tak znovu snaží v tomto díle najít k sobě cestu a mnoho lidí se jim v tom snaží zabránit. Režisérem filmu je James Foley. Premiéru filmu můžete zhlédnout již 9. února 2017.

LEGO® Batman film

Když se v roce 2014 stal film LEGO®příběh doslova hitem všech generací, rozhodlo se, že se natočí pokračování. Na danou komedii tak naváže nový animovaný film, kde uvidíme superhrdiny, kteří zavítají z "lego" světa. Děj se bude odehrávat v Gothamu, kde se chystají velké změny a moc ve městě chce přebrat zlý Joker. Samozřejmě se tam objeví Batman, který s ním bude hodlat bojovat, ale to nebude jediný jeho úkol. Jestli totiž chce být úspěšný, musí se uvolnit a získat nadhled. Režie filmu se ujal Chris McKay a film zhlédneme už také 9. února 2017.

Volání netvora: Příběh života

Konečně se dočkáme tohoto fantasy filmu, jehož premiéra byla naplánovaná původně na podzim minulého roku. Příběh vypráví o klukovi Conorovi, kterému je třináct let a trpí nočními můry, které mu lezou do snů. Samozřejmě to je z důvodu, že jeho matka je vážně nemocná a vyrůstá s babičkou, která mu neustále něco vyčítá, navíc i ve škole je šikanován a poslední kapkou je, že se rozhádá s jeho jedinou kamarádkou. Aby však nebyl pouze sám, tak jej vždy v noci navštěvuje obrovský, chodící, starý strom, který roste za jeho domem a vypráví Conorovi různé poučné příběhy. Filmu se dočkáme již 16. února 2017.

John Wick 2

Tentokrát se i obdivovatele nájemného vraha Johna Wicka mají na co těšit, protože budou moci 23. února 2017 zhlédnout jeho další dobrodružný příběh, který proběhne v Římě, kde bude muset zlikvidovat obrovské množství nepřátel. Filmu režíroval známý americký režisér Chad Stahelski.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 4004x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář