{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhlášení Ice Challenge

Napsal Smokeyy dne 26.02.2017 pro sekci GS
Po více jak dvou měsících nám skončila naše výzva pro vás. V našich turnajích a soutěžích jste měli sbírat body za co nejlepší umístění. Výzvy se zúčastnilo dost hráčů, ovšem vítěz mohl být jen jeden. Kdo se jim stal? Dozvíš se ve článku.

Od začátku prosince do 11. února měli hráči šanci se mezi sebou poměřit v dlouhodobé výzvě, kterou jsme nazvali Ice Challenge. Hráči měli za úkol v předem vybraných turnajích a TeamSpeak soutěžích uhrát co nejlepší umístění, za které byli bodováni. Body se postupně sčítávali do tabulky a toto je výsledek.

 

Celkově se odehrálo 13 turnajů a soutěží, vč. třech velikých vánočních turnajů, ve kterých mohli být hráči bodováni, ovšem v každém turnaji, nebo soutěži se bodovalo jinak. Celkově bylo do tabulky zapsáno 69 hráčů a celkově bylo rozdáno 174 bodů. Průměrně to dělá 2,52 bodů na hráče a 13 rozdaných bodů na jeden turnaj. Ovšem jen hrstka se dokázala vícekrát umístit a tak se pokusit vybojovat první titul ledového krále Gamesites. Konec byl velmi napjatý pro jednoho hráče, který vedl tabulku, ovšem se neumístil na posledních dvou turnajích, proto se bál o své konečné umístění. Tento hráč se dokázal úspěšně umístit na pěti z těchto třinácti turnajů. Bát se nemusel, protože jeho sen se stal skutečností. 

Prvním vítězem se tedy Gamesites Ledové výzvy se stal hráč 111KKK aka Kukin

Samozřejmě jsme ocenili i další nejlépe umístěné hráče v této ledové výzvě:

fr0st - 2. místo - +8 bodů do turnajové tabulky
eSimple - 3. místo - +5 bodů do turnajové tabulky
angel5, Nevio, NvEvZvAvJvEvM - 4.-6. místo - +2 body do turnajové tabulky
xSlayee - 7. místo - +1 bod do turnajové tabulky

 

Všem hráčům gratulujeme a těšíme se na setkání u našich turnajů, soutěží, nebo další výzvě

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář