{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky #11

Napsal Izmael dne 05.03.2017 pro sekci GS
Máme tu další měsíc a s ním i další nejžhavější filmové novinky, pokračujte ve čtení a zjistěte, co nového budeme mít možnost zhlédnout!

Vážení čtenáři,

tento měsíc máme pestrý výběr filmů, ať už je to nějaký geniální animák nebo strašidelný horor, a co třeba nějaká romantika? To všechno na vás čeká, tak si pojďme několik filmů představit.

Masaryk

Netradičně začneme filmem, který by si mohli oblíbit milovníci historie. Film pojednává o životě Jana Masaryka, což byl syn československého prezidenta Tomáš Garrigue Masaryka. Ve filmu se dozvíte o jeho rozmarném životě, kdy se chtěl stát umělcem, ale musel plnit svou povinnost velvyslance, o jeho snaze úniku před povinností, ale i o jeho smrti, která zůstává i dnes tajemná a neodhalená. Role hlavních hrdinů obsadili Karel Roden, Oldřich Kaiser nebo například Hanns Zischler a réžie se ujal Julius Ševčík. Premiéra filmu je naplánovaná na 09.03.2017.

Kráska a zvíře

Téměř všichni si z dětství pamatujeme animovaný film Kráska a zvíře. Tentokrát Disney přišlo s novým, zajimavějším kouskem. Scénař je skoro stejný - bystrá, krásná, slušná dívka je uvězněna děsivým zvířetem v zámku, časem však zjistí, že ve vnitru tohoto zvířete se skrývá hodná duše prince a určitě všichni víme, jak to skončí. V hlavních rolích uvidíme okouzlující Emmu Watson, která sehrála Krásku a Dana Stevense jako děsivé zvíře. Film budete moci zhlédnout již 16.03.2017.

Skryté zlo

Nyní přeskočíme na opačný pól a představíme si hororový film Skryté zlo. Tento film rozhodně není pro slabé povahy, už je z níže přiloženého traileru vás to pořádně zamrazí. V jednom městečku exituje skryté zlo, které ovládá lidi a brutálně je pak zabíjí. Skupinka studentů však ví, jak se tomuto zlu lze vyhnout, stačí zlo nevyslovovat nebo na ní nemyslet, protože se pak dostane do vaší hlavy a bude vás ovládat, je však lehké na něco nemyslet? Je až neuvěřitelné, že tomuto filmu úspěšně režírovala žena - Stacy Title. Večer hrůzy tak můžete zažít až k závěru měsíce - 23.3.2017.

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Vzhledem k tomu, že mezi čtenáři jsou i zástupci mladší věkové kategorie, pak je třeba si představit i zbrusu nový animovaný film, který tentokrát bude pojednávat o šmoulech a jejich novém dobrodružství. Zvědavá Šmoulinka se rozhodne se svými přáteli vydat cestou Zakázaným lesem, kde se skrývá mnoho nebrezpečí, aby mohla udělat největší objev - najít pradávnou šmoulí vesničku. Musí si však pospíšit, protože na vesnici dělá nároky i zlý Gargamel. Jak to dopadne? To se dozvíte nejdříve 30.03.2017.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 4170x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář