{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Twitch se pouští do prodeje her

Napsal Whoik dne 14.03.2017 pro sekci GS
Streamovací služba twitch.tv se pouští do prodeje her a sami streameři nepříjdou zkrátka. Níže přinášíme podrobnosti.

Streamovací službu Twitch.tv vlastní od roku 2014 Amazon, který ji tehdy koupil za 970 miliómů dolarů a hodlá své koupě náležitě využít. Twitch jako takový slouží převážně pro streamování her a stal se zdrojem obživy mnoha streamerů. Toto "povolání" je v dnešní době nesmírně oblíbené a nyní Twitch přichází s další možností, jak si přivydělat.

Twitch se chystá konkurovat steamu a má v plánu začít prodávat hry online. K tomuto kroku je vede jednoduché přemýšlení. Streameři vysílají živě své herní počiny a mnoho z jejich fanoušků by si rádo zahrálo tutéž hru. Zatímco dříve museli projít poněkud obtížnější cestou, zjistit název hry, vyhledat si ji a následně koupit, nyní jim bude stačit pouze jeden klik.

A pokud onen jeden klik povede ke koupi dané hry, streamer, z jehož kanálu byl člověk na nákup přesměrován, obdrží 5% z kupní částky. Abychom zůstali u rozdělení výdělku, 25% si ponechá Twitch a 70% jde vydavatelství a tvůrcům hry. Twitch neplánuje spustit obchod jako takový, nakupovat hry tak půjde pouze přes stránky jednotlivých streamerů.

Přesný plán spuštění této služby zatím není znám, nicméně bychom se jí měli dočkat v nejbližších měsících. Proto můžete stále rozšiřovat svá portfolia věrných fanoušků, abyste měli komu hry nabízet. O podrobnostech vás samozřejmě budeme informovat.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4110x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář