{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Update CS:GO [15.3.17]

Napsal Whoik dne 16.03.2017 pro sekci CS:GO
V půlce měsíce března byl vypuštěn do světa nový update pro hru Counter Strike: Global Offensive a my vám přinášíme podrobnosti, co tento update pro hráče znamená. Přichází nová bedna, nové úpravy na mapách a další drobnosti.

Po půlnoci mezi 15.3. a 16.3. našeho času jsme se dočetli na obrazovkách našeho gočka, že musíme hru restartovat, neboť přichází nový update. Po vypnutí hry se automaticky začala stahovat aktualizace, která nebyla nikterak velká, a tak jsme mohli již po několika minutách zjišťovat, co nového nám valve přichystalo.

Nejprve nás zaujala nová mapa, která byla dána ihned do aktivního map poolu. Jedná se o mapu Canals, která nás zavede do uliček města Benátky. Na této mapě se nachází dva planty, jeden vodní kanál, ve kterém se můžou hráči volně pohybovat a nespočet úzkých uliček a chodbiček, které nahrávají především hráčům, jejichž oblíbenou zbraní je p90ka.

Druhým největším přínosem tohoto updatu je nová krabice Spectrum case. V ní se nachází 17 čerstvých designů zbraní a samozřejmě ti nejšťastnější se po otevření krabice budou moci pyšnit novým nožem. V krabici jsou k dostání nové skiny také na nejoblíbenější zbraně m4a1-s, AK47 a AWP, přičemž hlavně skin na awpečko se jeví jako zdařilý.

Přehled nových zbraní ZDE

Mezi další novinky v tomto updatu patří také úprava modelu Phoenix u teroristů, vylepšené audio při používání HRTF a opraveny zvuky granátu. Dalšími úpravami prošly některé z map. Ty největší se odehrály na mapě de_nuke. Někde došlo ke zúžení zdí, u mini došlo ke zvětšení otvoru, aby bylo lépe vidět na heaven a venku z modrého kontejneru byly odstraněny tři krabice. Pár dalších změn proběhlo na italy, cobblestone a cache, ale nic podstatného.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 6547x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář