{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaje a soutěže se změnou

Napsal DarkMouse dne 25.03.2017 pro sekci GS
V tomto článku si rozebereme změny, které byly provedeny v posledních dnech. Změny se budou týkat tématu turnajů a soutěží. Především se zaměříme na změnu v oblasti fóra, ale najdete zde i pár maličkých změn, které se udály nejen ze strany fóra, ale i ze strany turnajů a soutěží jako takových.

Na úvod...

Jak již bylo zmíněno v popisu, v tomto článku probereme jednotlivé změny nejen v systému turnajů, ale i soutěží. Jednou z nejvíce pociťovanou změnou bude pravděpodobně drobná změna na fóru. Avšak hráče může zasáhnout i změna systému hraní malých turnajů či změna pořadatelů v TS soutěžích. Abychom nebyly furt jen u změn, kterými jsme spíše ubírali, bude tu i jedna, ve které přidáme jednu drobnost, dá se říct. Touto drobností není nic jiného, než nová TS soutěž, ve které potěšíme asi především lidi se zálibou v turistice... více informací se dočtete v pokračování!

 

Turnaje i soutěže na fóru v novém kabátu...

Dnes proběhne změna fóra. Konkrétně bodou jednotlivá fóra pro turnaje i soutěže seskupeny a budou zahrnuty do jednoho. Takže po změně sekci pro TS soutěže naleznete v horní části fóra, ve které byly dříve jen turnaje. Bude tam samostatná sekce pro turnaje, samostatná sekce pro soutěže, ale společná sekce pro administraci. Pro vás tato změna neznamená jen větší přehlednost, ale i pokud možno minimální překrývání turnajů se soutěžemi a naopak. Tím pádem budete mít možnost se účastnit všech turnajů, ale i nějaké z vašich oblíbených soutěží.

 

Malé turnaje upravily svůj systém...

Již dříve jste si mohli všimnout pokud jste byli na některém z malých turnajů, že se upravil trošku systém hry. Tohoto si pravděpodobně všimnuli jen věrní fanoušci těchto turnajů, ale je možné, že i někteří nováčci našli změnu. Turnaje byly pořádány tak, že se odehrají tři kola a po nich vždy vypadne jeden hráč, který má na serveru nejhorší skóre (podle tabulky na serveru). Nevýhoda nastala ve chvíli, kdy zůstali na serveru poslední tři hráči. Jeden hráč, který měl tu smůlu a byl v týmu s hráčem, který jako poslední vypadl, hrál sám proti dvěma hráčům, což mohlo být nad jeho schopnosti a byla to nemalá nevýhoda. A proto nyní při zbylých čtyřech hráčích hrají hráči proti sobě v týmech osm kol, kde po osmi kolech se určí celkové pořadí turnaje.

Změna u soutěží na Teamspeaku...

Teamspeak soutěže se již staly nedílnou součástí našeho portfólia turnajů a soutěží. Avšak ani tento systém nebyl a ani není z daleka dokonalý. Avšak rozhodli jsme se udělat maličké změny, abychom se spíš přiblížili blíž k dokonalosti. Jednou změnou bylo vyměnění pořadatelů TS soutěží. Neaktivní pořadatelé, kteří soutěže nedělali dostatečně často, byli vyhozeni a byli nahrazeni za lidi, od kterých se očekává vyšší aktivita. Toto se týkalo hned několika soutěží. Další maličkou změnou byl přesun soutěže Song master do malých soutěží. Tato soutěž byla zařazená mezi velké soutěže a tudíž se jen změnily její výhry a možnost častějšího pořádání.

 

Nová Teamspeak soutěž...

Se změnou v malých soutěžích byla vymyšlena a založena i nová soutěž. Tato soutěž potěší především turisty a jednotlivce, kteří mají rádi památky a podobné pozůstatky po dávnějších časech. Tyto památky mohou charakterizovat celé kultury a při pohledu na ně, si můžeme klást otázku: „Měli se lidé dříve líp nebo hůř než my nyní?“. Ale soutěž není o otázkách a váhání nad smyslem života, ale je o památkách, jako takových. Její název je Monument master. V soutěži jde především o znalost památek, jejich vzhledu, polohy a podobné informace, které se těchto monumentů týkají. Soutěž byla zařazena mezi malá soutěže a již brzy se můžete těšit na její premiéru!

 

Jak nezmeškat ani jednu soutěž či turnaj...

Řešení jak nezmeškat ani jeden turnaj či ani jednu soutěž je jednoduchá. Není nic lehčího než se přidat do skupiny na steamu, ve které určitý čas před turnajem vyskočí oznámení a díky tomu minimalizujete šanci propásnout soutěž či turnaj, o který máte zájem. Načasování turnajů, aby všichni měli čas samozřejmě neovlivníme, ale díky této možnosti si můžete zkrátit dlouhé a nudné odpoledne, kdy nemáte co na práci. Steam skupina je hned několik a to pro určité sekce a tyto skupiny jsou k nalezení ZDE a ZDE, avšak prozatím se stále budou objevovat upozornění i v oficiální GS skupině ZDE. Mimo toho se často propagují turnaje formou článků, ale i veřejného chatu na našem TS3 serveru.

 

Nejbližší turnaje či soutěže...

Turnaje i soutěže jsou stále v plném proudu a proto se i nyní můžete těšit na velice blízkou soutěž, která se koná již dnes (v sobotu 25.3.2017) od 18:00. Touto soutěží bude soutěž Hádankohraní, více informací k této soutěži se dozvíte ZDE. Dalším velmi blízkým turnajem je Awp SkinCup #1 [1v1], který se koná také dnes a to od 18:30. Turnaj se hraje na CS:GO a další informace včetně registrace naleznete ZDE. Avšak ani milovníky AWP na staré dobré 1.6 nezklameme a již 27.3. se od 18:00 koná AWP Cup #15 [1v1] informace jsou k nalezení ZDE. Mimo jiné se také 31.3. od 17:00 koná League of Legends 3on3 CUP #2, více informací o tomto cupu naleznete ZDE.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář