{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

YT Master is coming...

Napsal DarkMouse dne 30.03.2017 pro sekci GS
Vyznáš-li se ve světě Youtube scény, jsi tu správně. Na Gamesites totiž přichází další TS soutěž... po krátké odmlce k nám opět zavítá Youtube master. O co jde a další informace nejen o této soutěži naleznete v pokračování článku!

Vyznáš-li se alespoň trošku ve světě a scéně, která aktuálně na video portálu Youtube panuje, jsi tu správně! Již tento týden, již tuto sobotu totiž opět přicházíme s další soutěží na našem TS3 serveru. Tentokrát půjde právě o již výš zmíněnou soutěž, která nese název Youtube Master a podle názvu asi již všem je jasné, že půjde o nějakou soutěž, která se zaměřuje na síť Youtube, na kterou se mohou nahrávat různá videa.

 

Youtube Master

Datum a čas konání soutěže: 1.4.2017, 17:30

Místo konání: TS3 server (ts.gamesites.cz), místnost v horní části pod turnaji

Průběh soutěže: V soutěži budete dostávat jednotlivé otázky a na ně musíte pokud možno, co nejrychleji správně odpovědět. Za každou správně zodpovězenou otázku získáte určité bodové ohodnocení. Na konci se všechny tyto body sečtou a podle jejich počtu se určí finálové pořadí soutěžících. Otázky se nemusí týkat jen české či slovenské scény, ale mohou být i ze zahraničí. Otázky mohou být různého charakteru a například mohou znít takto: "Jaké je nejsledovanější video na YT?"

Další informace o soutěži jsou k nalezení ZDE

 

Nyní si zopakujeme poslední dvě soutěže, které se udály. Šlo o soutěže Game Master a Hádankohraní. Tyto soutěže proběhly v posledních dvou týdnech. Jedna (Game Master) předminulý týden a druhá (Hádankohraní) o týden později. Samozřejmě zde museli být nějací výherci a to také byli. Na Game Masterovi zazářil soutěžící nesoucí přezdívku svenska, který dokázal zodpovědět nejrychleji na nejvíce otázek. Na druhém místě se umístil soutěžící Smolko a na třetím KeWo. O týden později se uskutečnilo Hádankohraní, ve kterém se prohádal na první místo soutěžící s přeznívkou Beenz. Na další příčce hned za tímto soutěžícím se umístil KubHo a Fox! ;) byl na třetím místě. Všem výhercům gratulujeme!

 

Další informace o TS soutěžích, výhrách z nich a případné místo pro návrhy a dotazy naleznete na našem fóru v sekci soutěží ZDE!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář