{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mobilní hry #2

Napsal KenTik dne 05.04.2017 pro sekci GS
Chcete se dozvědět, jaké hry na mobil jsou právě v aktuální módě nebo nejhranější? V tom případě je tento článek pro Vás, jako stvořený.

Nový článek ze světa mobilních her je tady, proto nebudeme otálet a rovnou se do toho pustíme.

 

Chicken Scream


První hra, kterou jsem si pro Vás dnes připravil nese název Chicken Scream. Jak už z názvu jde vyčíst.. Hlavním hrdinou se stává kuře. Úkol se zdá celkem jednoduchý a to přeskakovat díry a další pasti, které potkáte na Vaši cestě. Kuře však není jen tak lehké ovládat. Ovládat ho totiž musíte pomocí svého hlasu. Ano čtete správně, svým hlasem. Ćím klidněji budete hovořit, či vydávat nějaké zvuky, tím půjde kuře normálněji. Avšak čím budete více křičet kuře začne skákat, tyto "schopnosti" musíte používat na cestě plné pastí.

 

Benji Bananas

Opičák, který si jde za svojí nevěstou, musí ještě překonat hodně překážek a světů, aby si ji získal. Proto mu pomožte a užijte si svůj volný čas. V této hře ovládáte opičáka a přeskakujete s ním růné nástrahy kruté džungle. Po cestě sbíráte banány, za které si můžete zakoupit například vzhledový doplněk, či předměty, které Vám pomohou lépe překonat překážky.

 

Smashy Road: Wanted

Zahrajte si na rebely ve hře Smashy Road Wanted a snažte se co nejdéle ujíždět strážcům zákona. Pomůže Vám v tom vaše nadupaná kára, která umí jak už kličkovat, tak rychle se vzdálit policistům. Při útěku taktéž sbírejte peníze, za které si můžete odemknout náhodné nové auto. Se kterým Vás už nikdo nechytí, a tak si užijete krásnou, rychlou a božskou jízdu!

 

Fruit Ninja


 

Tak a máme tady poslední hru v tomto článku. Hra nese název Fruit Ninja a jde v ní o rozsekání co nejvíce ovoce. Samotná hra má jeden hlavní a spoustu dalších vedlejších módů. V hlavním módu jde o rozsekání všech postupně vyskakujících ovocích, mezi kterými se občas objeví i bomba, do které nesmíte udeřit. Dále tady máme například mód, ve kterém máte určitý limit na rozsekání co nejvíce ovoce to jen půjde. Další si však už ozkoušíte sami.

Autor: KenTik; Zobrazeno: 2740x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář