{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Premiéra TS Monument Master

Napsal DarkMouse dne 06.04.2017 pro sekci GS
Již tuto sobotu (8.4.2017) máte od 18:00 možnost se zúčastnit premiéry nové TS soutěže. Jde o soutěž Monument Master. O co jde a další informace naleznete v pokračování článku!

Vyznáš-li se alespoň trošku ve světě a jejich památkách, jsi tu správně! Již tento týden, již tuto sobotu totiž opět přicházíme s další soutěží na našem TS3 serveru. Tentokrát půjde právě o úplně novou soutěž, která nese název Monument Master a podle názvu asi již všem je jasné, že půjde o nějakou soutěž, která se zaměřuje na monumenty (z anglického jazyku památka).

 

Monument Master

Datum a čas konání soutěže: 8.4.2017, 18:00

Místo konání: TS3 server (ts.gamesites.cz), místnost v horní části pod turnaji

Průběh soutěže: V této soutěži si ověříme vaši znalost všelijakých památek po celém světě. Může jít o klasické velké a známé věci, ale také to mohou být jen nějaké drobnosti, které by všem nemuseli být úplně známé. Zkrátka vaším úkolem je co nejdříve uhádnout o jakou památku se jedná a napsat tuto odpověď do chatu. Soutěž bude probíhat v několika fázích. Každá z těchto fází je jiná a má jiný charakter a nároky na přemýšlení.

Další informace o soutěži jsou k nalezení ZDE

 

Nyní si zopakujeme poslední dvě soutěže, které se udály. Šlo o soutěže Hádankohraní a Youtube Master. Tyto soutěže proběhly v posledních dvou týdnech. Jedna (Hádankohraní) předminulý týden a druhá (Youtube Master) o týden později. Samozřejmě zde museli být nějací výherci a to také byli. Na soutěži Hádankohraní to byl soutěžící Beenz, který se prohádal na první místo. Na další příčce hned za tímto soutěžícím se umístil KubHo a Fox! ;) byl na třetím místě. Následující soutěží byl Youtube Master a zde zazářil soutěžící nesoucí přezdívku JimCarry, který dokázal zodpovědět nejrychleji na nejvíce otázek. Na druhém místě se umístila soutěžící iMoňi a na třetím KubHo. Všem výhercům gratulujeme!

 

Další informace o TS soutěžích, výhrách z nich a případné místo pro návrhy a dotazy naleznete na našem fóru v sekci soutěží ZDE!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář