{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rozhovor s DeeThanem

Napsal Egii dne 10.04.2017 pro sekci GS
Už kdysi jste si užívali krátké rozhovory se známějšími hráči, streamery, kde jste se dozvěděli o nich zajímavé informace! Dnes tu máme krátký interview se streamerem a komentátorem.

Prima Cool oslavovala svoje narozeniny a v ten samý den se odehrávalo finále RoG Cool Finals, který taktéž podporovala Prima. Na místě bylo mnoho Streamerů a někteří YouTubeři. Redaktor ByeBye se tam byl osobně podívat a dohodnul se s DeeThanem na krátkém interview. 

ByeBye - Ahoj Dee. Moc  ti děkuji za přijetí tohoto rozhovoru. Pro začátek by jsi mohl říct všem, kdo vlastně jsi.
DeeThane - Jsem streamer, komentátor, bavič, snad možná i časem hudebník, kluk, mladý, zábavný, sexy, milující psy. Narozen v Třebíči, vyrostl v Kladně, skončil v Praze.

ByeBye - Jak jsi se dostal ke komentování a streamování?
DeeThane - Úplnou náhodou. Jel jsem na turnaj a viděl jsem tam kluka streamovat (tenkrát to byl pRayer) a zalíbilo se mi to, tak jsem to zkusil. A ke komentování dost podobně, byl jsem na akci kde nebyl komentátor, tak mě tam posadili a zjistil jsem, že mě to fakt baví.

ByeBye - I přes ty všechny narážky a urážky, co tě vede dál k dělání toho, co tě baví?
DeeThane - Tak ono ty narážky a urážky nejsou zase tak šílený (a jestli ano, tak o tom nevím a tím pádem je mi to jedno, haha). Myslím si, že dostávám asi podobnej sekec jako úplně každý za všechno tady, dokonce mi kolikrát příjde, že je to ta samá parta lidí. Je mi to jedno celkem, chci dělat hudbu, chci dělat streamy, baví mě dělat to co dělám, baví mě můj život v těhle ohledech a pár nepřejících lidí mi to nezmění.

ByeBye - Co tě vedlo začít rapovat?
DeeThane - Já jsem rapoval tak od 12 let, dokonce na bájných vodách internetu se dají najít moje úplně starý písničky, co jsem nahrával tak okolo 14 let. Od té doby jsem si různě psal, různě rapoval, ale nikdy jsem se tomu nevěnoval. Prakticky až teď mám čas a možnost, se tomu věnovat dostatečně,
 trénovat, zkoušet, psát a dávat tomu opravdu obrovskou část mého života.

ByeBye - Jak vznikl projekt Podcastr? Hodláte s nějakým „upragradem“ ?
DeeThane - Celý jsem ho vymyslel, do poslední věci. Ok, tak ne, ukradl jsem to z nejznámnějšího Podcastu světa a to CO-Optional Podcast, tenkrát ještě jako TGS Podcast. Říkal jsem si, že tady něco takového chybí, tak jsem vzal dva chytrý kluky (teda spíš jen jednoho, druhý je tam pro zábavu) a začali jsme to dělat tady. Upgrade plánujeme, ale to je tajemství a hlavně teď nikdo moc nemáme čas se tomu nějak extrémně věnovat.

ByeBye - Poznávají  tě lidi, když jdou okolo tebe na ulici?
DeeThane - Ano, celkem často, ale není to nic co by mi vadilo. Původně jsem o to stál a přál si to, tak proč bych teď říkal něco jiného? Je to fajn, mám rád, když se lidi příjdou vyfotit, pokecat, samozřejmě v rámci slušnosti k dané situaci.

ByeBye - Děkuji Ti moc, že jsi si našel čas udělat tento rozhovor. Dáváme ti volný prostor říct něco jak našim hráčům, tak svým fanouškům.
DeeThane - Taky díky. Co mám vzkázat? Tu nejotřepanější klasiku, dělejte co vás baví a nenechte se odradit od nepřejících troubů:) Díky, ahoj.

Nezapomeňte sledovat DeeThane na jeho Facebook Fanpage a také na streamu od Twitch.tv!

Do komentářů nezapomeňte napsat, s kým by jste uvítali rozhovor a co by Vás o dané osobě zajímalo. Třeba i vaše otázka se může objevit v rozhovoru!

Autor: Egii; Zobrazeno: 4025x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář