{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Republic of San Andreas - Update 5.0

Napsal iMilan dne 16.04.2017 pro sekci
Co je nového a co se změnilo na našem GTA serveru? Pokračujte ve čtení a nechte se o nejdůležitějších změnách a úpravách informovat.



Dne 8. dubna  byl na našem Gamesites serveru nahrán update 5.0, který změnil mnohé.
Nejznatelnější změnou byla nejspíše reforma peněz, která oživila ekonomiku serveru. Co tato reforma vlastně obnáší ? Zresetuje peníze všech hráčů v poměru nahrané hodiny 1500$. Řada hráčů byla s reformou nespokojena, avšak když hráči zjistili, co vše si mohou po updatu koupit, ihned změnili názor. Ceny všech položek na serveru byly samozřejmě změněny v poměru vyhovujícímu reformě. S touto změnou byly nově dané i ceny v naší směnárně, kde si můžete koupit dollary na server. Spolu s reformou peněz proběhla spousta změn v oblasti gang systému a kupování vozidel.

Gang update přinesl zejména opravu chyb, které se na serveru vyskytovaly, avšak systém gangů dosáhl i značné úpravy. Kvůli aktualizaci serveru byly resetovány veškerá území, které šla přebrat. Největší novinkou pro tento update je jednoznačně Překupník zbraní. Jedná se o NPC postavu, u které si hráči nově mohou nakupovat výzbroj pro svůj gang. Mise spočívá v sehnání dodávky a dovezení zbraní do gang sídla. Jakmile začne tato gang mise, policisté, kteří budou online dostanou v chatu upozornění a mohou nelegální nákup překazit. Skvělou novinkou pro gangy jsou také trofeje, nebo chcete-li achievementy, za které gang dostává XP body a respect. Dále proběhly drobné změny jako například: přebírání území, nové gang zóny, miniaturní úpravy pravidel, seznam zabitých nepřátel, nebo peněžní odměna za nový level.

Další velkou změnou pro hráče je nový systém kupování vozidel. Nově se vedle půjčoven na serveru vyskytuje 7 autosalonů. Každý autosalon nabízí určitý druh vozidel, vybrat si můžete z velké škály dopravních prostředků. Tato vozidla lze zaparkovat k domu, nebo nově také ke gangu či apartmánu. Na vozidla lze aplikovat stejný tuning, jako doposud.

Výše zmíněné apartmány se dočkaly pár změn. Apartmán nově obsahuje funkce podobné domům, jako je změna skinu postavy, uložení zbraní, či automobilu.
Vedle apartmánu v Los Santos "vyrostlo" nadzemní parkoviště pro majitele apartmánu, kteří zde mohou parkovat své miláčky. Spolu s parkovištěm byla také vystavěna benzínka, která s těmito budovami sousedí.

Dostalo se také na podniky, které dosáhly určitých úprav v oblasti výdělku. Od nynějška nemovitosti mají stálý příjem peněz , což má za následek větší výdělky pro majitele, kteří tyto peníze dostanou k původní útratě od hráčů. Žádná nemovitost nyní není prodělečná. Lze na nich jen vydělat.

A poslední velká změna se týká nového event-parku, jenž pro server vytvořil hlavní admin Kubík.  Eventpark nyní obsahuje nové atrakce pro hráče, které nyní admin nemusí tvořit a usnadí si tak práci.

Kompletní seznam změn si můžete prohlednout zde.  
Pokud máte nějaký nápad jak vylepšit server, napište nám na forum.
Našli jste chybu v módu? Nahlašte ji prosím sem

IP serveru: gta.gamesites.cz:7777 či 31.31.76.177:7777
Těšíme se na vaši návštěvu!

Autor: iMilan; Zobrazeno: 2328x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář