{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Troubles in Terrorist Town také na CS:GO

Napsal Whoik dne 26.04.2017 pro sekci CS:GO
Po spuštění módu Troubles in Terrorist town na counter strike 1.6 se spustila velká debata o spuštění také na gočku. Počkali jsme, zda se tento mód u hráčů ujme a jelikož se těší velké popularitě, nemohlo přijít nic jiného, než server pro mód TTT také na CS:GO. Mód si přiblížíme v novince.

Je tomu měsíc, co jsme spustili server s módem Troubles in Terrorist Town na CS 1.6ce. Postupme času se vyšplhal jejich počet až na 4 a stále jsou velmi oblíbené. Proto přišel čas spustit server se stejným módem také na gočko. Pojďme si nyní ve zkratce říci, o čem tento mód je, ať nevstupujete zcela neobeznámeni do tuhých bojů na serveru.

IP Troubles in Terrorist Town - 217.11.249.84:27482

Název zní poněkud složitě - Troubles in Terrorist Town, nicméně zkratka TTT všechno nahrazuje. Název s Palermem možná není podobný, za to hra a její průběh už ano. Samozřejmě s drobnými úpravami, aby se hra přizpůsobila csku. Pojďme si teda samotnou hru TTT představit.

Hráči jsou náhodně rozděleni do tří týmů - Nevinní, Zrádcové a Detektivové. Každá z těchto "profesí" má své jasné úlohy. Pro Nevinné je nejdůležitější boj o holé přežití. Zrádcové chtějí samozřejmě také přežít, nicméně jejich hlavním úkolem je pozabíjet všechny ostatní. No a na závěr Detektivové mají za úkol to, co je jim nejblíž, tedy vypátrat, kdo je vrah a zároveň tak ochránit Nevinné.

Více už poznáte sami na serveru, ještě stále na něm budou probíhat zřejmě úpravy, proto vaše návrhy směřujte do fora nebo zde do komentářů pod článek.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4950x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář