{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tipovačka na MS v ledním hokeji 2017

Napsal Smokeyy dne 29.04.2017 pro sekci GS
Včera jsme si řekli informace o blížícím se šampionátu v Německu a Francii, dnes si řekneme něco o soutěži, kterou pro vás každoročně připravujeme. Zúčastní se s námi tipovací soutěže také a poměř své hádání s ostatními. Hraje se o klíče na herní platformu na Steam.
 
Tak jako v posledních sedmi letech je v našem fóru založena sekce, která je věnovaná přímo naší Tipovačce. V této sekci můžete tipovat výsledky a střelce zápasů a tipovat celkové statistiky skupinové části a celého šampionátu. V této sekci budou vypsána jednotlivá témata pro každý hrací den zvlášť, tak můžete dávat pozor na změny v sestavách.
 
Každý váš spravný tip bude bodován. Body vám budeme každý hrací den sčítat a tak můžete vidět, jak si vedete v porovnání s ostatními tipéry. Zároveň vám naše Tipovačka dodá náboj, ke sledování méně zajímavých duelů, protože můžete fandit vašemu tipnutému týmu a doufat, že se prosadí váš střelec. Zde na vypisování soupisek místo není, tak vás odkážeme ZDE. Jednoduše vyberte skupinu (sk. A, nebo sk. B) a poté tým.
 
 

1. - Tipování na celkové výsledky MS 2017

Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 15 bodů, nebo tipnutí jednoho týmu správně 4 body)
Sestupující týmy [2 nejhorší týmy] (5 bodů, nebo jeden tým 2 body)
Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
Nejlepší hráč turnaje dle kanadského bodování (7 bodů)
Jak daleko dojde Česká republika (3 body)
Jak daleko dojde Slovensko (3 body)

- lze tipovat pouze do zahájení MS (tedy do 5. května 16:15)

 

2. - Tipování na pořadí základních skupin

Tipnutí přesného pořadí na konci skupiny (10 bodů)
Tipnutí přesného pořadí alespoň šesti týmů (7 bodů - o jeden správný tip méně = -2 body)
Tipnutí správně jednoho týmu, který postoupil do play-off (1 bod)

- lze tipovat pouze do zahájení MS (tedy do 5. května 16:15 hodin)
- možnost získání bodu za správné uhodnutí jednoho týmu správně za jeden bod byla zrušena. Byla zaměněna za získání sedmi bodů, při uhodnutí správného pořadí šesti týmů a dále získání o dva body méně, za uhodnutí jen pěti, čtyř a tří týmů správně.. Také byla zaměněna za možnost získat jeden bod, za správné tipnutí týmu, postupující do play-off (tip je součástí první možnosti, jednoduše se vám započítají první čtyři týmy z každé skupiny)

 

3. - Postupné tipování

Přesný výsledek zápasu (5 bodů)
Tři střelci z každého zápasu (5 bodů za všechny správně, nebo 1 bod za každého)
Uhodnutí vítěze utkání (1 bod)

- pokud tipnete vítěze v základní hrací době a tým vyhraje až v nastavovací hrací době, nezapočítá se vám bod za uhodnutí vítěze utkání
- bod za uhodnutí vítěze utkání se získává pouze tehdy, když netrefíte přesný výsledek zápasu

- po skončení jednoho hracího dne, automaticky začne tipování na nový. Každému dni bude přiřazeno jedno téma v dané sekci. Zápasy budou vypsány v jednotlivých tématech
- tipovat se bude každý hrací den

King of the Hill

Už při loňském tipování na EURO 2016 jsme s touto soutěží přišli a rozhodně s ní hodláme i nadále pokračovat. Tato soutěž vám dodá další náboj, ve které můžete přímo soutěžit proti ostatním tipérům. Systém hry je jednoduchý, šestnáct kvalifikovaných tiperů se rozlosuje podle daného vzorce do pavouka. Na tipování čtvrtfinálových, semifinálových a finálového utkání a utkání o 3. místo se vaše získané body zapisují do "zápasu" s daným tipérem. Každý zápas tipérů se bude tipovat na dva zápasy v play-off na MS 2017. 
 
Do soutěže se kvalifikujete během hraní skupinové části. Z každého hracího dne (celkem 12-ti) postoupí hráč, který získal nejvíce bodů. Po dohrání postupují další čtyři hráči, kteří budou aktuálně v tabulce na nejlepších místech. Tato soutěž se hraje hlavně o bonusové body do klasické tipovací soutěže, takže vás tyto body můžou na poslední chvíli, když už nic nezmůžete, zachránit v lepším umístění. 
 
Lépe popsaný systém soutěže se dozvíte v tomto tématu, na našem fóru GS.cz.

Ocenění

Tak jako minulý rok se hraje o body do naší turnajové tabulky a vítěz celé tipovačky získá speciální jedinečnou ikonku na náš TeamSpeak server. Mimo jiné se letošní rok hraje i o klíče na herní platformu Steam.

Ocenění v celkovém umístění Tipovačky

1. místo - Steam Key na hru Rust + jedinečná speciální ikonka na TeamSpeak
2. místo - random Steam Key
3. místo - random Steam Key

Ocenění v soutěži King of the Hill

1. místo - Steam Key na RPG hru Shadowrun: Hong Kong & +8 bodů do tipovací tabulky
2. místo - random Steam Key +6 bodů do tipovací tabulky
poražení semifinalisté - +4 body do tipovací tabulky
poražení čtvrtfinalisté - +2 body do tipovací tabulky
poražení osmifinalisté - +1 bod do tipovací tabulky
- dále máme pro nejlépe umístěné tipéry připravené body do turnajové tabulky a to jak z celé tipovačky, tak ze soutěže King of the Hill

Jiné ocenění

Nejvíce získaných bodů v jednom hracím dni - +3 body do turnajové tabulky
 
 

Shrnutí

Vše probíhá na fóru Gamesites.cz (pátá sekce z vrchu, link pod odstavcem). Tam budete psát své tipy a také řešit své protesty, pokud se admin zmílí. 
 
- celkový přehled Tipovačky (pravidla, tipování, protesty,..)
 
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář