{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Interview - Izmael

Napsal iMilan dne 30.04.2017 pro sekci GS
Po dlouhé době tu máme další interview, tentokrát s hlavním server adminem ,,Izmael".

Milan*: Ahoj, Izmael v první řádě bych ti chtěl poděkovat za to, že sis našel čas na rozhovor, a ze začátku  bych chtěl aby ses nám představil.

Izmael: Ahoj Milane, vůbec není za co, je to i pro mne první zkušenost, takže jsem jedině rád. Co bych tedy tak o sobě řekl. Jmenuji se Marek, pocházím a žiju v Praze, momentálně pilně studuju i pracuju, takže toho není rozhodně málo.  Ve volném čase si rád chodím zahrát fotbálek jak pozemní, tak i stolní a nesmím zapomenout i na GS, kam chodím šikanovat kolegy a celkově se odreagovat.

 

Milan*: Když si zmínil ten fotbal tak by mě zajímalo jestli hraješ závodně fotbal ?

Izmael: Hele, dříve jsem hrál za "vesnický" fotbalový klub asi 9 let, poté jsem dal přednost studiu a jiným povinnostem, takže teď už chodím hrát tak rekreačně..

 

Milan*: Mám tu pro tebe klasickou otázku, a to je jak ses dostal na GS.cz, a všeobecně k Countre-Strike ke hraní.

Izmael: Uff, jako většina z nás, jsem se dostal k csku ještě na základní škole, kde jsme to začali hrát o hodinách informatiky, protože nás nesnesitelně otravovaly teoretické řeči o počítačích a chtěli jsme jít proti školnímu řádu, který hraní her při hodinách zakazoval, prostě nevychovaná děcka. Jak ten čas běžel, jednou jsem se dostal přes kamaráda právě na Gamesites, kde jsem se teprve naučil mému božímu aimu a novým módům, ve kterých teď vynikám.

 

 

Milan*: Jaký byl tvůj první mód na kterém si začínal hrát, a kdy ses vlastně rozhodl o to, že si požádáš o admina?

Izmael: Můj první mód, na kterém jsem začínal hrát byl klasický mód, takže jsem hrál nejraději Public servery, postupem času jsem začal právě na Gamesites objevovat další módy, jako jsou například Jailbreak nebo Furien, ale jelikož mě bavily víc Public servery, tak jsem je hrál nejčastěji a přibližně před 2-3 lety jsem si zakoupil steam a jelikož jsem se zamiloval do Gamesites, tak jsem chtěl hned požádat o práva a po zábavném pohovoru s bývalou hlsa freeky a bývalým šerifem Xterem jsem uspěl.

 

Milan*: Jaké posty doposud máš, a jak ses k ním dostal, a neomrzeli tě občas?

Izmael: Poté, co jsem se stal adminem, tak jsem se rozhodl, že to dotáhnu daleko, a tak jsem makal a makal a postupně se mi to vracelo. Přibližně 2 měsíce po přijetí do týmu jsem se začal věnovat PP sekci, kde jsem banoval nahlašované hříšníky a i přesto, že jsem se spíše držel v ústranní, tak jednoho dne za mnou na TSku přišel PEto a navrhl mi pozici hlavního server admina, což jsem samozřejmě ihned přijmul a kde jsem do teď. Co se týče mé redaktorské kariéry, tam to bylo podobné. Kdysi mne přijmul jako redaktora ByeBye a začátkem tohoto roku, když on skončil, tak mi byla Whoikem nabídnuta pozice Asistenta Šéfredaktora. Ani v jednom případě mne to prozatím nikdy neomrzelo, protože to neberu jako povinnost, ale spíše jako odreagování a baví mě to, i když někdy je třeba řešit nejen pozitivní věci, jako je například přijímání nových adminů/redaktorů nebo odměňování, ale i toho horšího, jako je rušení/trestání, což je součástí "práce", taky se někdy stává, že si někteří admini stěžují, že jsem zlý a pak si mne někdo z vyšších zavolá na kobereček nebo když má Awee rýpavou náladu, tak to vyslechnu, ale zatím mne nikdy nikdo nerozhodil..

 

Milan*: Pamatuješ si nějakou trapnou příhodu, která se ti tady stala z adminování?

Izmael: Hehe, možná si jednu vybavím.. Jednou jsem byl hodně opilý na TS, přišel za mnou Garlin, který byl taky úplně vedle a začal se mnou dělat rozhovor a pak jsem zjistil, že to točil na twitch, takže jsem byl celou dobu v přímém přenosu :D

 

Milan*: Srandovní příhoda :D, a je tu na GS.cz někdo s kterým se bavíš aj v reálném životě dobře?

Izmael: Zatím jsem neměl možnost, ale doufám, že brzo při nějakých srazech poznám, uvidíme.. Je tu pouze jeden admin, kterého znám z reálu, to je ale tajné, takže říct jeho nick nemůžu..

 

Milan*: Chtěl bych se tě zeptat jak tě vlastně napadlo tvoje přezdívka kterou používáš  „Izmael“

Izmael: Na základní škole jsme dostali za úkol si přečíst takovou jednodušší Bibli, tam jsem narazil na jméno Izmael, které mi uvízlo v hlavě a když jsem potom při registraci na fóru vybíral nick, tak jsem si vzpomněl právě na Izmaela a používám jej do teď.  :D

 

Milan*: Hraješ i jinačí hry krom CSka?

Izmael: Momentálně není čas, takže ne, ale dříve jsem hrál spoustu her, ať už to byly hry jako je Empire Earth, Age of Empire, browserové hry a podobně, zůstal jsem však věrný starému, dobrému csku.

Milan*: Dobré , dáme si posledních 5 otázek, na které budeš odpovídat pouze jedním slovem, připraven?

Izmael:  Já vždycky!!

1.

Milan*: Kofola / Coca Cola

Izmael: Coca Cola

2.

Milan*: Public / Jailbreak

Izmael: Public

3.

Milan*: Ovoce / Zelenina

Izmael: Zelenina

4.

Milan*: Dust2 / Inferno

Izmael: Dust2

5.

Milan*: Film / Seriál

Izmael: Film

Milan*: Děkuji že sis našel čas na tento rozhovor, chtěl by si něco vzkázat hráčům, a čtenářům tohoto článku?

Izmael: Taky děkuju. Ostatním bych chtěl vzkázat, aby hráli na našich servrech, ale aby zároveň dávali přednost reálu a užívali si života nejen toho virtuálního..

Milan*: Ehm krásně řečeno :D Měj se, čau :))

Izmael: Čáááu

Autor: iMilan; Zobrazeno: 4542x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář