{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mobilní hry #3

Napsal KenTik dne 15.06.2017 pro sekci GS
Novinky ze světa mobilních her stručně a jasně v tomto článku!

Stickman Skate Battle

Oddechni si, zrelaxuj se a vyblbni se ve hře Stickman Skate Battle. Dělej různé triky na svém skateboardu, jak už na zemi, tak ve vzduchu, na zábradlí nebo rampách. Každopádně bacha ať nespadneš! Za své triky získavej peníze a za ně si pak můžeš koupit nové outfity pro svého stickmana. Jestli tě už jezdění samého přestává bavit, vyzvi kamaráda na 1v1 a pořádně mu ukaž kdo tady vládne!

 

Guns of Boom

Už podle názvu můžeš vytušit, že tahle hra nebude pro slečinky! Pomáhej a doveď svůj válečný tým k vítězství. Je jedno jestli nepřátele zničíš svými granáty nebo silnými kulomety, které máš stále u sebe. Nové zbraně si taktéž můžeš dokupovat v herním obchodě. Je libo jiný mód? Žádný problém, zahrát si je můžeš úplně všechny.

 

 SUP Multiplayer Racing

Jsi soutěživý a baví tě závodní hry? Tak v tom případě zkus SUP. Jedná se o závodní hru, ve které soupeříš s jinými hráči a to ne jen z tvé země. Vyhrát závod nemusíš jen ujetím svým soupeřům, ale klidně do nich narážej a pokoušej se jejich auto co nejvíce zpomalit a odstranit z cesty. Své auto můžeš taktéž vylepšovat za herní peníze, které dostáváš za závody.

Autor: KenTik; Zobrazeno: 2143x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář