{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové léto 2017 part 1.

Napsal TheRohlikar dne 29.06.2017 pro sekci GS
Léto se blíží a my se stejně všichni těšíme na jedno – studený pivíčko na jezeře. Zaprší, blesk uhodí, vychlazený uteklo a my máme několik možností… Hrát „Člověče nezlob se“ se svojí „Neolith-Family“; doufat, že přítel/kyně není jen náš sen; nebo navštívit nejbližší kino s partičkou přátel. Pro tu třetí, a pravděpodobnější, možnost vám snad zlepším chutě.
Nejdříve černovláska, pak blondýna, následoval Mark Walhberg a nakonec bude mít Optimus Prime fialový diody?

Transformers 5: The Last Knight

Fanoušci světově známého filmového titulu „Transformers“ se po zhlédnutí prvních okamžiků traileru klepají hrůzou. Není to však způsobeno křížovými výpravami s roboty, nebo snad Markem opětovně v hlavní roli, ale Optimem, který změnil barvu diod ve svých očích, čímž se stal nepřítelem Země. Spojitost právě toho, že by nebyl Optimus přítelem, názvu „The Last Knight“ a souboje mezi Bumblebeem a Optimem může lehce vést k domněnce, že Michaela už pravděpodobně nebaví platit za zničená auta a domy. Třeba se zkusí věnovat jiným žánrům, například pohádkám. Taková „C4 a 7 generací“ nemusí být hrozná podívaná.

Tak či onak, tento díl bychom si rozhodně neměli nechat ujít, třeba je opravdu poslední!

 

 

V hlavní roli … Mark Walhberg, Čmelda, holka, co se snaží zachránit svět, a spousta dalších
Uvedení do kin … 20/6/17 (už dáávno :,D)

 

-

 

Když jsem je viděl poprvé? Miloval jsem je. Pak jsem je viděl na Internetu, na sloupech po ulici, na penálu u spolužačky, na očích všech dětí… Mají i vlastní film… Je to celý trochu mimo.

Despicable Me 3 (Já Padouch 3)

Co jiného by mohlo Illumination Entertainment napadnout, než zlosyn, který hází po svých nepřátelích žvýkačky, nosí gumové fialovo-bílé pyžamo a tančí na písničky ze sedmdesátých let – Balthazar Bratt.

Ve filmu nebudou samozřejmě chybět ani blázniví Mimoni, hromada padoušského humoru a naprosto přehnaná fyzika, která tento animovaný film dělá tak úžasným, nejen pro děti.

 

V hlavní roli … Gru a pár dalších animovaných postaviček.
Uvedení do kin … 30/6/17 (ještě jsem to stihl XD ... myslím)

-

 

Již třetí a i tak zřejmě nebudeme spokojeni, mladé dámy by však spokojené být měli, protože tenhle Pavouk už snad nemůže být hezčím… (©GaysAndLadies, 2017)

Spider-Man: Homecoming

Marvel to zase rozjíždí, tentokrát se ale vrací do světa hmyzu. Snaží se to brát ale trochu jiným směrem, drží se na uzdě, tak jako Iron Man (Tony Stark, Robert Downey Jr.) drží na uzdě i mladého Petera Parkera, našeho Spider-Mana. Tak jako každý Marvelovský film, ani zde nebude chybět humor ve vážných situacích, spousta perfektních efektů a vyhozené miliardy dolarů za zničení půlky města.

Jako obrovský fanda Marvelu mám chuť zaletět na premiéru. Nezklam nás, „spajdí“ !

 

„Spiderman, Spiderman,

Does whatever a spider can,

Spins a web, any size,

Catches thieves just like flies.

Look out! Here comes the Spiderman.“

 

 

V hlavní roli … Tom Holland, Robert Downey Jr., herec z „Můj auťák Brouk“ a další…
Uvedení do kin … 7/7/17 (to jsem zaručeně stihl)

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář