{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jak zvýšit FPS v CS:GO

Napsal Egii dne 30.06.2017 pro sekci CS:GO
V tomto článku se dozvíte co nejvíce informací o zvýšení FPS a pro pohodlnější hraní.

Často vás trápí nízké FPS? Mnozí z vás si skrz toto stěžuje na svůj hardware (počítače), ale nevyzkouší všechny možnosti. V tomto článku bych Vám rád ukázal všechny možnosti, jak se dá zvýšit FPS v Counter-Strike: Global Offensive.

Co to je FPS? FPS je zkratka pro Fraps per Seconds. V češtině to znamená snímek za vteřinu. Mnoho lidí je za názorem "Rozdíl mezi 60 FPS a 200 člověk nezorezná." Je to pravdivý pouze v době, kdy člověk hraje na 60 Hz monitoru. Pokud zapnete CS:GO na 144 Hz monitoru a dáte si maximální počet snímků na 60 a poté na 144, určitě tam uvidíte velký rozdíl hratelnosti.

Upravení výkonu ve Windowsu (Windows 7)

Ve vašem počítači máte zapnutý programy, který berou výkon procesoru. Výkon, který bere program, může být víc užitečný pro posílení hry CS:GO. Pro vypnutí přebytečných programů stačí otevřít Správce úloh - Procesory. Pokud používáte Google Chrome, tak uvidíte, že to zabírá strašně moc paměti (RAM). Proto je nejlepší vše vypnout, pokud ho při hraní nepotřebujete. Také vypnout programy, které nesouvislý nijak s průběhem Windowsu a zatěžují procesor a RAMky. Níže budete mít kratší návrh, jak vypnout určité programy při spuštění windowsu.

Další krok je, že si upravíte nastavení systému. Otevřete si Počítač - Vlastnosti systému - Upřesnit nastavení systému. První řádek s názvem Výkon, stisknete na Nastavení a poté dáte "Optimalizovat pro výkon". Pokud jste tzv. "ajťáci", můžete si to nastavit podle sebe, ale pro lidi kteří se v tom nevyznají doporučuji toto.

Herní možnosti 

Určitě by vás zajímali další možnosti o správném nastavení hry CS:GO, aby vám to šlo plynule bez záseků. První variantou jsou příkazy do configu. S příkazy vám pomůžou rádi naši Supporti.

Další možnost je přidání příkazů do "Nastavit možnosti spuštění". Otevřete knihovnu, kliknete pravé tlačítko na CS:GO a dáte Vlastnosti (Properties). Ihned v prostřední části tabulky budete mít Nastavit možnosti spuštění (Set Launch option). Níže uvidíte příkazy, které vám mohou pomoct při pohodlnějším hraním.

-high -> Spustí hru s vysokou prioritou. 
-threads x -> Spustí hru s výkonem počtu jader, který si zadáte (X = počet jader).
-novid -> Vypne intro na začátku hry.
-freq -> Nastaví maximální Hz vašeho monitoru.
-nojoy -> Odstraní podporu joystick a dá více volné paměti a FPS.


Moje příkazy při spuštění hry

Grafické karty

Pokud máte AMD grafickou kartu, tak stačí si prostudovat toto video, kde Youtuber popisuje jak si zvýšit FPS přes používání AMD grafické karty.

Pokud máte Nvidia grafickou kartu, tak stačí si prostudovat toto video, kde Youtuber popisuje jak si zvýšit FPS přes používání Nvidia grafické karty.

Autor: Egii; Zobrazeno: 11572x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář