{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Změny kterými prošly TS soutěže

Napsal DarkMouse dne 11.07.2017 pro sekci GS
V tomto článku se poohlédneme za změnami, kterými prošly TS soutěže na začátku tohoto měsíce. Mezi největší změny se řadí možnost pořádání 2 soutěží za týden, ale i úprav výher a směnárny. Avšak se zde nedozvíme jen tyto chmurnější věci, ale představíme si tu i zcela novou soutěž, která má skutečně neobvykle hezkou výherní ikonku!

Ve článku si představíme nové změny, kterými prošly soutěže na našem komunikačním portále TS3. Mezi změny patří změna některých ocenění, změna směnárny, ale také zcela nová velká soutěž. Pokud Vás tyto věci zaujaly, můžete pokračovat dále ve čtení tohoto článku. Dočtete se zde větší podrobnosti o těchto věcech a proto nebudete muset být překvapeni novinkami, se kterými se v průběhu TS soutěží s největší pravděpodobností setkáte.

 

Nejprve začneme jedou z milejších změn a to možnost pořadatelů pořádat soutěže častěji. Pořadatelé již mohou pořádat soutěže 2x za týden a proto se nemusíte bát, že změna směnárny by vás omezila a poznamenala ve větší míře. Avšak pokud nebude dostatečná účast na soutěžích, když budou konány 2x do týdne, bude opět zavedeno pravidlo se soutěží pouze jednou za týden, abychom opět nahnali hráče k tomu, aby si soutěže nenechávali moc ujít.

Nyní se přesuneme k jedné z pro Vás méně milých informací. Jednou z nich je změna ocenění. Tato změna se pro většinu lidí dobře, nedotkne malých soutěží, kde stále získáváte stejný počet bodů, ale dotkne se soutěží velkých. Velké soutěže přestože byly jen 1x za 2 měsíce byly relativně velkým žroutem VIP kódů a od zavedení nového ocenění atp. se skoro rozdalo na velkých soutěžích více, než přes klasickou směnu bodů (pro představu se na velkých soutěžích rozdalo asi 1x více kódů, než za směnárnu). 

Proto bylo ocenění ve velkých soutěží předěláno následovně:
1. místo - VIP popř. nástavba na EVIP na server dle svého výběru, výherní ikonka na TS
2. místo - VIP popř. nástavba na EVIP na TS (možno vyměnit za 10 bodů do tabulky)
3. místo - 8 bodů do tabulky

Další z méně milých věcí je změna směnárny. Tato změna proběhla, protože získat VIP či EVIP bylo relativně dost jednoduché a jako příklad si můžeme uvést JimaCarryho, který si z TS soutěží odnesl skutečně velký počet výher a nedalo mu to skoro žádnou práci. K získání VIP stačilo 2x vyhrát nějakou soutěž a to zrovna pro Jima nebyla žádná těžká práce, ale spíš procházka růžovou zahradou. Proto byla směnárna upravena a VIP lze vyměnit za 25 bodů, VIP+EVIP za 40 bodů a ikonku na TS za 15 bodů. Tento krok také sníží nápor soutěží na větší počet VIP kódů. Ale nemusíte se bát, tato věc je relativně hodně kompenzována tím, že soutěže mohou nyní být až 2x za týden a tak nebude o moc obtížnější ocenění získat.

Poslední novinkou je nová TS soutěž, která se zařadí mezi soutěže velké. Ale nejprve si řekněme příběh toho, jak vlastně tato soutěž přišla ke svému názvu a vlastně jak vůbec byla vytvořena. Na TS byla nejprve vytvořena starší ikonka s názvem "Vítěz TS Video talentu". Ta byla vytvořena pro vítěze soutěže, která proběhla již před několika lety a do nynějšího dne ji dokonce snad žádný člověk nemá. Proto s touto ikonkou je velice složité se na TS setkat, pokud zrovna neprohlížíte, jaké ikonky zde vůbec jsou. Proto přišlo na řadu přemýšlení, jak by se něco s touto ikonkou dalo udělat, protože je skutečně krásná. A takhle přišel na svět nápad na TS talent tak, jak si ho dnes poprvé veřejně představíme.

Jak jsme již řekli, půjde o velkou soutěž, takže se s ní vyskytnete spíš jen zřídka. V soutěži půjde o to, aby soutěžící správně našli na pohyblivém GIF obrázku chybu ze scénky filmu. Kdo jako první napíše, jaká chyba se zde vyskytla, dostane bod. Na konci vyhrává ten, kdo bude mít největší počet bodů. Jak soutěž bude probíhat se dozvíte až ve chvíli, kdy soutěž bude probíhat. Ale na tento termín si bohužel ještě počkáme, protože soutěž je zatím ve vyhlídkách naplánována přibližně na začátek října (októbera). Bližší informace o soutěži se dočtete v tomto topicu.

Všechny změny zde zveřejněné platí již od 1.7.2017!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář