{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový přírůstek série Assassin's Creed.

Napsal Paulee dne 14.07.2017 pro sekci GS
Na herní konferenci E3 2017 bylo oznámeno spousta her a trailerů. My se koukneme na jednu z nejočekávanejších novinek roku 2017 a tím je Assassin's Creed Origins.

Assassin's Creed Origins

Na tomto díle se začalo pracovat ješte před vydáním Unity. Spolupracují na tom stejná studia Ubisoftu jako na slavném a mém nejoblíbenějším díle Black Flag. Vývojaři se hlavně chlubí novým propracovanějším soubojovým systémem. Je to díky novému štítu, který byl poprvé v této sérii přidán. Zmizí také tradiční minimapa, kterou nahradí kompas ve stylu Elder Scrolls.

Znatelnou změnou je oddálení stealthových kořenů série a posouvají ji spíše směrem čistokrevného akčního RPG. Novou funkcí je také orel Senu, který vás bude následovat celou dobu. Svého orla můžete ovládat a tak si prozkoumat území, které stojí před vámi. Další novinka, která stojí o zmínku, je nový strom schopností, který má více skillů než Jacob a Evie z AC Syndicate dohromady.

Příběh se odehrává ve starověkém Egyptě během vlády královny Kleopatry. Hlavní hrdina se jmenuje Bayek. Je to třicátník a
předtím, než založí bratrstvo assasínů, se živí jako elitní válečník Medjay. Medjay byl tehdejší ochránce lidu, který se řídil převážně svým smyslem pro čest. Hra vás tedy provede úplným začátkem asasínské ságy – například se dozvíte, proč se slavná schopnost orlího pohledu jmenuje, jak se jmenuje. Během své cesty příběhem se můžete setkat se spousty historickými postavami. Včetně samotné královny Kleopatry či Juliem Ceaserem.

Hra by měla vyjít 27. října a to pro platformu PC, Xbox One a PlayStation 4. Na steamu je možné k předplacení v částce 60€, něco přes 1600kč.

Autor: Paulee; Zobrazeno: 2919x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář