{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Iphone 8

Napsal KenTik dne 15.09.2017 pro sekci GS
SEX! Nový přírůstek do rodiny jablíček je tady! Pojďme se společně podívat na to, co všechno tento klučina umí, a jak se liší od svých předchůdců.

Začneme hned u vzhledu. Nový Iphone má úplně novou konstrukci z odolného skla, jak už ve předu, tak ze zadu. Další vzhledové změny si taky můžeme povšimnout u fotoaparátu. Fotoaparát společně s bleskem už není vodorovně, ale svisle. Tento fotoaparát dělá mnohonásobně lepší fotografie než ostatní smartphony. Autofokus zrychlí a 12MPx kamera propustí o 83 % více světla, přibyl i zcela nový senzor. Kamera zvládne natáček ve 4K při 60fps a v 1080p při 240fps.

 

Než se ale pustíme přímo dovnitra, koukneme se ještě na nabíjení této mašiny. Protože vývojáři Applu si řekli, že klasická nabíječka je moc "mejnstrím", tak ji trochu vylepšili. Tím trochu se myslí, že už nebudete potřebovat kabel, ale normálně si mobil nabijete bezdrátově.

 

No, nyní se už tedy pojďme podívat co se skrývá uvintř. Telefon má nyní o 25% hlasitější reproduktory a nový šestijádrový procesor A11 Bionic. Toto mu zajišťuje, až o 70% větší rychlost než u předešlého modelu. GPU je nyní o 30 % silnější. Čísla to jsou veliká, avšak nebude to až tak znatelný rozdíl, takže sedmičkáři se zas nemusí úplně strachovat. Dále se v něm nachází 2 GB ram a 64/256 GB paměti.

Autor: KenTik; Zobrazeno: 4008x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář