{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Filmové novinky 2017 - Halloween

Napsal Izmael dne 17.10.2017 pro sekci GS
Tak jste tu! Konečně. Než začnu, chtěl bych minutou ticha projevit úctu padlým, těm, kteří ve filmu hrají jen obyčejnou roli a jsou v tomto článku zkritizováni. Zároveň děkuji všem režiserům a scenáristům, díky kterým mám tuto práci… Vítejte u Halloween-speciálu (speciální je kvůli té dýni na konci).

Blíží se Halloween a s ním je tu nová nadílka parádních můvís! Nikdy bych nevěřil, že tento článek dokáži napsat bez halucinogeních nebo jakýchkoli jiných podpurných doplňků (ovoce, čerstvý vzduch, atp.). Ještě jednou vás tu vítam a přeji krásné počteníčko. <3

 

Já prostě nevim. Ne, že bych vod rodiny nedostával nějaký jiný poznámky při blahopřání k narozeninám nebo při jinejch zbytečnejch událostech, ale tahle je pro mě novinka.

Happy Death Day

Vysoká škola. Prý nejlepší čas našeho života, tedy alespoň do chvíle, kdy vás někdo každý den nezabíjí. Horší je to snad ve chvíli, kdy zjistíte, že to tak bude, dokud nevyšetříte, kdo vás vlastně zabít chce. A nebo je to dobré? Užívat si každý den, dokud se nepřiblížíte k té osudné hodině a pak zase znovu a znovu?
Když se nad tím zamyslím, … mohl bych si splnit všechny své dětské sny, jako hrát si s panenkami aniž by se na mě někdo blbě díval, když jim vší silou rvu hlavičku. Stejně bych se k výsledku nikdy nedobral, protože tak dlouhý seznam bych nezvládl projít.

Anyway, Happy Death Day!

V hlavní roli: uplně nepodstatní a neznámí herci, proto to ani CinemaCity nebude pouštět  #sadLife
V kinech: 13. 10. 2017 (UK/US), 2. 11. 2017 (ČR, csfd)

-

 

To, že nějakej konec Světa nastává každejch 14 dní neznamená, že tohle nebude pravda! Ono to vlastně ani o předpovědi dalšího konci Světa neni, ale podle příběhu ani nic jinýho nečekám.

Geostorm

Začnu nečím zajímavým… Hraje tu Gerard Butler (to je ten týpek z Pád Londýna, Pád Bílého domu a další Hollywoodskýho výmyslu), u kterého bych mohl v podstatě skončit, protože nikdo známější tam stejně nehraje. Můžeme se u tohoto movie určitě těšit na počítačové efekty, protože jak všichni víme, tím Hollywood jen a jen kvete. Vlastně si stačí představit, jak lidstvo dokáže ovládat počasí. A ne, nepoužívají k tomu indiánské tanečky okolo ohně, ale satelity, kterým po čase začne hrabat… a nebo ne jim?

„Já vim, je to strašně stručný. Na ten film ale pudu, protože jsem v těhlech žánrech jak hovado, takže mi přišlo blbý ho vynechat. Sorri.“

Těšíme se a tak dál, další prosím…

V hlavní roli: Gerard Butler (toho už jsem popsal), Jim Sturgess (to je ten kluk, co počítá prachy a je slavný, protože hrál s Kevinem S. ve filmu), Ed Harris (Lovci pokladů 2), a ten chlap, kterýho okradli ve filmu ‚Dannyho Parťáci‘.
V kinech: 19. 10. 2017 (ČR, csfd) [to csfd v zárovce je jen proto, kdyby se to změnilo, ať nekříčíte na mě ;)

 

 

-

 

A poslední, nejlepší ze všech… i když podle toho hloupýho traileru si to ani nemyslim. Jo, jasný, zelenej týpek a rádoby Superman s kladivem je zajímavej, ale … ty vole… HULK MLUVÍ?! PROSÍÍÍM?!!! :C

Thor: Ragnarok

No, tak jo, možná jsem začal trochu hrubě. Film vypadá parádně, asi jako každý Marvelák, nicméně jsem byl lehce zklamaný po zhlédnutí poslední části traileru – tedy jak jsem již zmínil, mluvícího Hulka. V každém případě se můžeme těšit na neuvěřitelnou (vážně, není to opravdový, je to film lidi…) podívanou od tvůrcu našich známých superhrdinů plnou hromadou vtipných a rýpavých hlášek, perfektní počítačové efekty, bez kterých by to určitě nebylo ono, a mnoho dalšího!

Prostě perfektní, jako vždy. (teď mluvím o článku)

V hlavní roli: Chris Hemsworth (polobůh), Tom Hiddleston (toho poloboha brácha), Mark Ruffalo (toho poloboha zelenej kámoš), Cate Blanchett (toho poloboha bejvalka… alespoň se tak chová. Jo a zvedá těžký váhy, poněvadž umí tahat kladivo.)
V kinech: 26. 10. 2017 (ČR, csfd)

* zajímavost! V Americe až 3.11.2017, takže csfd si dělá srandu, nebo jsme si Thora podplatili

 Já vím! Je to hrozně málo, ale aspoň víte, co vyleze ven. Snad stačí.. a něco na konec… trailer k filmu: Pokémon the Movie: I choose you! (nevim co napsat... prostě, Pikachu a jeho kamarád v kšiltovce)

 

 

Happy Hallowen!


TheRohlikar

Autor: Izmael; Zobrazeno: 2565x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář