{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

eXtatus součástí Loot.bet Cup 2!

Napsal Egii dne 15.12.2017 pro sekci CS:GO
Loot.bet spolu s UCC dokázali spojit své síly a zvýšili prizepool až na 150 000 dolarů. Do kvalifikační fáze byl pozván český tým Alza.eXtatus. Své zkušenosti s novým trenérem KETUBOREM změří se silnými týmy. S kým? To se dozvíte více v článku!

Loot.bet spolu s UCC odhalily spojení svých sil. Kvůli spojení bude mít tento turnaj celkový prizepool 150 000 dolarů. Kvalifikační část začíná od 12. do 18. prosince ve Spojených státech

Kvalifikátor bude začínat ve 4 skupinách s 16 týmy. První dva týmy z každé ze čtyř skupin získají body ve finálové fázi, přičemž se připojí k osmi pozvaným stranám v nejlepším ze tří setů, které budou probíhat od 19. do 28. prosince. Pouze vítěz kvalifikátoru si zajistí místo na severoamerické akci, jejíž detaily se brzy ukážou. Do kvalifikace se dokázali dostat také Alza.eXtatus, kteří se pilně připravují na tento turnaj.

Skupiny na kvalifikaci

SKUPINA A SKUPINA B SKUPINA C SKUPINA D
Tricked Alza.eXtatus Epsilon Red reserve
HAVU Sprout Nemiga Spirit
AVANGAR ALTERNATE aTTaX Quantum Bellator Fire MANS NOT HOT
pro100 Valiance PRIDE KOPUNIO

Pořadatelé turnaje také odhalili celkem šest z osmi týmů potvrtených pro finální turnaj -> GODSENT, Heroic, AGO, Mousesports, HellRaisers, Vega Squadron.

Autor: Egii; Zobrazeno: 1869x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář