{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Gamesites Awards 2018

Napsal Whoik dne 03.01.2018 pro sekci GS
Nebojte se, ani tento rok se neobejde bez udělování cen Gamesites a hlavní Zlaté Pandy. Nominovanými jsou admini z různých sekcí různých funkcí za zajímavé počiny v tomto roce.

Rok 2017 byl na našem portále opět poměrně perný, někteří důležití členové skončili, jiní obsadili nové pozice, někteří se zapsali do povědomí jinými činy. A tak jako každý rok se my pokusíme vybrat ty nejzajímavější. Samozřejmě pokud s výběrem nebudete souhlasit, napište tak jako vždy PMku Garlinovi, ten se jimi bude zabývat ihned co se dostane z alkoholového opojení ze silvestrovské noci. Pojďme si představit naše nominace.

"Žádná holka mě ještě nikdy neodmítla"
Life

To je citace nejsebevědomějšího člověka na našem portále, který je prý tak neodolatelný, že byste si měli hlídat své přítelkyně, sestry, dcery, matky a snad i babičky, protože stačí pouze slyšet jeho nezastavitelný hlas a ihned je zaděláno na problém. Mimo to se pyšní dokonalou postavou, o kterou neustále pečuje a rozhodně nepoužívá žádné nezdravé zlepšováky. Na každý biceps zvedne jednu mladou slečnu, a proto se děvčata nemusíte bát, že byste se snad u něj nedostaly na řadu.

Když hovoříme o jeho úlovcích, rozhodně byste je nespočítali na prstech jedné ruky, nehledě na množství slečen, které zatím čekají na svou osudovou chvíli s popisovaným herkulem. Nám se dokonce svěřil, že dívky jej i na našem Teamspeaku dokonce samy oslovují a nezřídka kdy se s ním dělí o své poněkud neslušné obrázky. Naše investigativní část redakce se pokoušela tyto obrázky získat, nicméně narazila na jednu podmínku, kterou si sám velký Casanova určil. Nicméně jsme dlouho neváhali a přinesli jsme požadovanou oběť. Sofko, je nám to líto, ale 5. ledna se musíš hlásit u jeho dveří.

Album se nám tedy podařilo získat, fotky nejsou popsané, tak namátkou tam můžete zahlédnout Ivču, Kusajdu nebo třeba údajně nejtěžší oříšek jeho sbírky, Lulku. Album je ke shlédnutí ZDE.

 

"Bros before Hoes"
Diaz

To je motto, které bohužel není vždy pravidlem. Již od nás odešla spousta administrátorů a kvalitních lidí, kteří utekli za láskou a zanevřeli na náš portál. Někteří skončili definitivně a už se tu neukázali, jiní se aspoň snaží zůstat v kontaktu. Mezi druhou skupinu se řadí také jeden člen vedení, který tento rok položil svou klávesnici na hřebík. Jedná se o Diaze, který se stal za dobu svého působení na Gamesites důležitou součástí. Vykopal se z jednoduchého admina až na pozici ve vedení, přičemž stále odváděl kvalitní práci. No srdci neporučíš, a i když nejsme nadšeni, že nás Diaz opustil, přejeme mu všechno nejlepší do novějšího života. A pro ostatní platí, když si i Diaz našel slečnu, máte šanci i vy!

"HLSA jako víno"
Gustiksarapatka

Před dlouhými léty jsem na druhém nejstarším webu našeho portálu zahlédl ve foru snaživého hráče, který si nesl jmenovku Gustiksarapatka. Hýřil aktivitou, snažil se, radil ostatním hráčům a bylo jasné, že z něj něco může být. Avšak objevila se jedna překážka, Gustikovi bylo 9 let. Nicméně jsme o jeho služby stáli, a tak jsme jej podporovali v jeho dalším vývoji. Rok za rokem dokazoval, že potenciál, který jsme v něm objevili, dokáže plně rozvíjet.

Nejprve se z něj stal administrátor, pak jsme dokázali využít jeho schopností ve VIP poradně, kterou měl pod palcem. A i když byl stále aktivní, jakoby stále nebyl připraven nést na svých bedrech větší úlohu. Avšak postupně se vyvíjel po boku Aweeho, až jsme se nakonec rozhodli, je připraven! A tak o 7 let později obdržel na Gamesites novou pozici, stal se z něj HLSA. Při oslavách svých šestnáctých narozenin si nejistě připil šampaňským a prohlásil, že Gamesites je pro něj něco jako, ne o tolik mladší, brácha.

 

"Zapl jsem jenom na jedno kolo"
Seiso

Seiso má na Gamesites rozporuplnou historii, nicméně jsme se mu pokusili dát šanci a když projevil zájem, že by znovu rozjel gatherovou sekci na našem Teamspeaku, nebyl(i) jsme proti. Byl aktivní, skládal gedry, říkal jsem si, že jsme udělali dobře a snad mu to vydrží. Pak přišel první zádrhel, kdy přišel o určitá práva na Teamspeaku, ale i tak měl stále důvěru ve vedení gather sekce.

Pak mi však přistála na steam osudová zpráva. Seiso cheatoval na turnaji. Samozřejmě jsme se jali všechno vyšetřit ze všech stran, nicméně doložený screen s cheatem hovořil jasně. Rázem se nám rozplynula víra, že by Seiso konečně mohl konat jen správně a vykašlat se na svou temnou stránku. Jeho vysvětlení, že zapl pouze na jedno kolo a zrovna byla půlka zápasu, bylo samozřejmě nedostačující. Museli jsme jej zbavit veškerých práv. Nicméně tak jako již několikrát se stalo, pokud nebude dělat nadále nějakou neplechu, určitá šance by mu za nějakou dobu mohla být opět nabídnuta.

Každopádně poučení z tohoto příběhu je jasné, važte si toho co máte, jakou pozici máte, protože může stačit jedna nepozornost a rázem jste na nule a možná ještě pod ní.

"Stalber"
Dwandy

Ani tento rok se neobejde bez toho, aniž bychom zmínili našeho nejvyššího. Stejně jako mnoho dalších, i nás zachvátila horečka zvaná PUBG. Tato hra se stala nejhranější hrou na steamu, a tak jsme neodolali a začli ji hrát taky. Časem se vykrystalizovala sestava, ve které stále hrajeme, přičemž každý má svá oblíbená místa, kam na úvod skočit. Znalci hry budou vědět o čem mluvím, no mé oblíbené místo je Mylta, Garlin má rád osady u Sosnovky, ale určitě byste neřekli, že někdo může najít zálibu ve Stalberu. No Dwandy si v této lokaci přímo libuje, a proto dostal speciální kategorii při vyhlašování cen Gamesites Awards.

 

 

 

Sošku zlaté pandy si vždy odnášejí ti, kdož pro náš portál odvedli spoustu práce a hýřili aktivitou, kterou dokázali správně směrovat. Tento rok tomu nebude jinak. Není jednoduché vypíchnout toho jednoho, který si toto ocenění zaslouží nejvíce. I tento rok se objevilo spoustu osobností na Gamesites, které by v pohodě mohly na hlavní cenu také kandidovat, nicméně získat ji může jen jeden. Je mi ctí předat Zlatou Pandu tomuto člověku, který již s námi ušel dlouhou cestu...a je to...

GUSTIKSARAPATKA!

Gusto, děkujeme za odvedenou práci pro Gamesites a taky za spoustu zábavy při společném hraní! Věřím, že i tento rok budeš pokračovat v povedených výkonech a ještě vyšperkuješ své nepatrné nedokonalosti ve svém skillu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 6155x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář