{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Výherci vánoční soutěže

Napsal Izmael dne 05.01.2018 pro sekci GS
Ještě v loňském roce 2017 proběhla zajímavá soutěž na počest Vánoc a v tomto článku se dočtete o soutěžících, kteří se umístili se svými krásnými výtvory. Pokračujte ve čtení!

 

Vážení čtenáři, hráči i soutěžící!

Jednoho prosincového dne se mi zdal sen, kde za mnou přišel Ježíšek a nařídil mi, abych jakýmkoliv způsobem daroval hráčům našeho portálu nějaké dárky. Po delším přemýšlení mne napadlo, že to nemůže být nic jiného než právě soutěž, kde jste za odvedenou práci mohli získat velmi zajímavé odměny. Účast na soutěži, kde jste měli vytvořit logo Gamesites.cz, umístit jej před svůj vánoční stromek a posléze vyfotit, ze začátku vypadala bídně, ale opak byl pravdou a poslední 2 dny před ukončením soutěže se přihlásil hojný počet soutěžících. Po interním hlasování jsme se rozhodli, že výherci vánoční soutěže budou následující:

 

1. místo - TeeNka

2. místo - MrsNikoleTTa

3.místo - Odysee a NooSwear

 

Teenka, která celá léta skrývala svůj vynikající talent, se projevila a vlastnoručně vytvořila krásné logo, které téměř nemělo konkurence, na čemž se shodla většina redaktorského týmu, a proto se rozhodlo, že právě ona se stane vítězem této soutěže. MrsNikoleTTa, který se podle některých redaktorů měl stát právě vítězem, se umístil těsně pod TeeNkou, a proto získává stříbrné umístění. Na třetím místě se netradičně umístili 2 soutěžící, kteří měli stejný počet hlasů, jimiž jsou Odysee a NooSwear.

Veškeré výtvory si můžete prohlédnout zde.

Všem výhercům srdečně blahopřejeme a již nyní můžou kontaktovat DarkMouse, který vám dá odměny, které vám patří. Ostatním mnohokrát děkujeme za účast. Věřím, že již brzy se při nějaké další události opět objeví podobná soutěž a budete mít šanci i vy!

S pozdravem a všeho nejlepšího v tomto roce,

Redaktorský tým.

Autor: Izmael; Zobrazeno: 3513x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář