{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový prírastok Minecraft sekcie

Napsal Nataly350 dne 12.06.2018 pro sekci MC
Každý z nás pozná klasický minecraft. Malé kocočky , čo na seba naukladáte, aby sa vám vytvorili určité stavby či predmety. Čo tak niečo iné, zaujímavejšie a menej stereotýpné?Presne to vám teraz prinášame! MC HLSA FileX (matyvane) a Erbi (ErbiCZ) si pre vás pripravili prerobenú ja neviem...staro-novinku? ( hah, to je slovo čo?), ktorá sa vám určite zapáči.

Nový prírastok Minecraft sekcie

 

Vyslovením slova minecraft  sa rozdelia hráči na dve skupiny:

Prvá skupina sa vzdáva hrania už len kvôli tomu, že ho počujú aj počas chvíľ,kedy by nechceli (lol,to je vždy :D)

Avšak ak patríte do druhej skupiny,práve pre vás je tento článok. 

Dnešným dňom ( tj.12.6.2018) sa spúšťa nový server, ktorého podstatou bude vás čo najviac zabaviť.

O čo ide v tomto móde? V podstate sa na tomto serveri nachádza niekoľko minihier, pri ktorých si môžete užiť kopu zábavy.

                                               *Lobby*                                                                                  *Výber minihier*

Poďme si ich v stručnosti rozobrať:

BedWars

Už podľa názvu vám môže byť podstata mierne jasná. Vašou úlohou je ochrániť svoju posteľ a zároveň zničiť tie nepriateľské. Okolo seba zbierate materiál  potrebný na vylepšenie ochrany postele.

 

Dôležité je zbierať zo začiatku hry veľké množstvo zlata a bronzu, ktoré sa nachádza vždy pri vašom dome, za ktoré je možné si kúpiť vybavenie na likvidovanie nepriateľov. V ďalšej fázy hry je nutné zbierať diamanty. Spawnujú sa medzi vaším a hlavným ostrovom.

 

 

SkyWars

Zo začiatku sa vyskytnete na nebi. Ako náhle vyprší čas, spadnete na zem a musíte z krabíc čo najrýchlejšie vybrať čo najlepšie veci, aby ste dokázali zabiť protihráčov a prežiť.

 

TheLabs 
NPC  pomenované  ako Dr. Zuk vyberá za 14 mikrohier len 3 s tým, že sa z týchto hier spočítajú zozbierané body. Hráč, ktorý bude mať po spočítaní najviac bodov vyhráva. Pre lepší zážitok z hry, vám odporúčame stiahnúť  ResourcePack, ktorý vám server automaticky ponúkne.

 

 

Drobná príručka na začiatok

 

VIP je pre všetkých hráčov prístupné. Ako náhle si chcete požiadať o práva tak to funguje rovnako ako u ostatných serverov.Klasicky na našom webovom fóre, v sekcii "Minecraft" nájdete viac informácií.

 

                                                                                                             *VIP ostrov*

IP. servera minigames.gamesites.cz

Na záver reč tvorcov...(pripravte si fap vreckovky, avšak tentokrát na iný účel)

 

Jednoho krásného dne, jsem došel na TS a hledal jsem nějaké lidi, co by si semnou zahráli. Našel jsem tam Filexe (Matyvane), se kterým jsem hrával docela často.  Jelikož jeho skill nebyl zrovna nejlepší, tak jenom umíral (*smích*).

Dne 29.3. jsme nevěděli, co dělat, tak nás napadlo, že by jsme mohli vytvořit nový server na Minecraftu, přesněji minihry. Kontaktovali jsme Khertyse, že chceme udělat server na minihry a dohodli se na věcech kolem toho.

Pár dní na to objednal Filex VPS server a zkusil si tam nainstalovat Windows, což byla největší chyba a Khertys ho chtěl za to zabít. Po několika problémech s Windows se konečně začalo pracovat na serverech. Práci jsme měli rozdělenou, takže to šlo docela rychle. Docela často jsem využíval Barryho k překladu, jelikož to bylo na mě moc dlouhé.

Po 2 – 3 měsících každodenní práce a většině problémech s minihrami, jsme to dokázali a teď by mělo být vše připraveno, aby jste si mohli zahrát bez nějakých problémů/chyb.

Chtěl bych poděkovat všem, co pomáhali s nastavováním, překládáním nebo testováním pluginů a dalších věcí.

 

HLSA MC sekce,Erbi 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

…když jsem se konečně s panem Erbim sešel v místnosti a zapnul naší tajnou hru a učil se novým věcem a když jsem z 95% tohoto času jako 3. osoba v jeho těle napadá mi nápad s tím, když už máme nějaké ty hry pro hráče, tak to zkusit nějakým způsobem okořenit..napadlo mi minihry na minecraft. A tím to vlastně celé začalo…

Úkol je víceméně jednoduchý „udělat server na minihry“ a tak jsem objednal VPS server to bylo tuším  že 3.4.2018 na Windows (největší chyba mého života), po kritice windows serverů od Khertyse jsem začal tvořit složku za složkou s základní instalací minecraftu a mé nervy relativně ještě v pořádku. Ale  to netrvalo dlouho. V první fázi všechno jednoduché a rychlé. Práci jsme si rozdělili – Erbi dělal překlady, tedy spíše zaměstnal svého kamaráda BarryhoAtua, ale více méně jsem vždy dostal to co jsem potřeboval – překlady. Já jsem se začal starat o vše co bylo na serveru v jeho jádru.

Když přeskočíme nudnou část s tím, jak jsem přicházel občasně o nervy a našem seznamu s tím, co je nutné udělat, co udělané je. Tak to celé dopadlo více méně dobře. První se začal tvořit Lobby server, který by snad nejjednodušší věc, která se vytvářela v uvozovkách sama. Horší to bylo s různýma minihrama, protože jsem chtěl něco co potom například v další etapě přidávání map pro minihry bude naprosto jednoduché a bude to moci probíhat za ostrého provozu. Dalo by se říci, že z 98% je možné všechny úpravy v souborech dělat za přítomnosti hráčů na serveru.

…Po více než 2 měsících každodenní práce jsme vytvořili něco dosud v mých rukách nevídaného...

Za tým, který spolupracoval na vývoji minigames serveru a testery, kteří prý dle Khertyse „rádi“  zkoušeli všechny příkazy na serveru).

 

HLSA MC sekce,FileX

Teraz poprosím o chvíľku ticha a modlenia sa za pozostalé herné vybavenie
- klávesnica Razer
- Slúchadlá Razer Kraken
a v neposlednom rade,
- Nervy… 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář