{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Mini soutěž k Mistrovství světa

Napsal Smokeyy dne 09.05.2019 pro sekci GS
Jelikož se nám čas do začátku Mistrovství světa smrskl na 24 hodin, rozhodl jsem se pro vydání první soutěže o klíč na herní platformu Steam. Přijď si zasoutěžit i Ty.

O mini soutěžích k Mistrovství světa v ledním hokeji jsem Vás informoval už v tomto článku. Tímto článkem Vás zvu k první této soutěži. Sehnal jsem pro Vás 5 klíčů, na herní platformu Steam a jejich cena nespadá pod 10€ a těmito mini soutěžemi je mezi Vás rozdám. Jako první soutěž jsem naplánoval k zahajovacímu zápasu skupiny A, který se odehraje v pátek od 16:15 hodin, mezi Finskem a Kanadou.

Finsko nejede na Mistrovství světa jako vhodný kandidát na titul Mistra světa, ovšem to pořád neznamená, že nemůže v zápase překvapit. Kanada totiž odehrála jediný přípravný zápas, ve kterém vyhrála 5:7 nad Rakouskem. Kanada v zápase potvrdila roli favorita a ačkoliv jí tento zápas moc netrápil, jelikož se tímto pouze připravovala na šampionát, pět branek do sítě Kanady zrovna od Rakouska je trochu moc.

 

 

A soutěž? Tu musíme oddělit do jiného tématu, než ze kterého jste zvyklí tipovat na každý hrací den zvlášť. Odkážeme Vás zde, kde stačí znovu napsat přesný výsledek zápasu a jednoho hráče, který získá v zápase nejvíce kanadských bodů. Tipovat můžete do zahájení zápasu. Tipér, který jako první trefí přesný výsledek zápasu v základní hrací době a hráče s nejvíce kan. body v zápase, se stává vlastníkem hry.

 

A pokud si chceš i zatipovat ke statistikám Mistrovství světa, všechny jejich zápasy a zkusit se porvat o Extra VIP na Gamesites.cz portál, tak čti dále ZDE

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář