{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

První fáze vylepšení VIP systému

Napsal Whoik dne 20.09.2019 pro sekci GS
Portál Gamesites.cz je zde hlavně pro hráče a zároveň právě díky hráčům. A jelikož se stále snažíme zlepšovat naše služby, vylepšujeme i náš VIP systém, díky kterému máte možnosti získávat určitá vylepšení a zároveň tím podporujete chod portálu.

Už dlouhá léta nabízíme vám, našim hráčům, možnost vylepšení svých postav ve hrách. Můžete tak získat výhody oproti ostatním hráčům, které jsou však rozumně nastaveny, aby příliš neovlivňovaly hru, anebo máte možnost si svou postavu ve hře individuálně upravit, abyste byli originální a mohli se tak odlišit od ostatních hráčů. Všechny tyto věci jsou součástí VIP systému - vip.gamesites.cz, který se nyní dočkává svého vylepšení.

Nejvyužívanější metodou pořízení onoho VIP byla vždy za pomoci sms. Je to rychlé a snadné. Nicméně doba se mění, přichází nové a lepší metody a my se vám je všechny pokoušíme nabídnout v novém updatu. Budete si tak moci vybrat ze všech možných způsobů, jak si dané VIP výhody pořídit, aby vše bylo co možná nejpohodlnější. Díky spolupráci s GoPay je vše na jednom místě a díky tomu VIP systém nikdy nebyl jednodušší.

Upgrade proběhne v několika fázích, kdy budeme přidávat jednotlivé sekce. V první fázi se dočkala sekce GTA V, kde mají hráči možnost již nyní využít nového systému. Další na řadě pak bude CS:GO. Ke každé nově vylepšené sekci bude speciální článek, proto se nebojte o dostatek informací. Nicméně platební možnosti budou všude stejné, proto si je pojďme představit.

Nová platební brána GoPay nabízí veškeré možnosti, na jaké jste zvyklí například při nákupu na eshopech. Možnosti tedy jsou:

-- Platební karta (velice jednoduché, okamžitá úhrada, VIP hned u vás)
-- Bankovní převod (klasický bankovní převod, může trvat 1-2 pracovní dny)
-- PayPal (okamžitá úhrada)
-- Premium SMS (zaslání sms, okamžitá úhrada)
-- Bankovní tlačítko (přesměrování na internetové bankovnictví, okamžitá úhrada)
-- Mobilní platba (naskenování QR kódu, okamžitá úhrada, strhává se stejně jako při zaslání SMS)
-- Paysafecard (bude do 2 týdnů přidána, stačí zadat kód, okamžitá úhrada)
-- superCASH (vytiskne se čárový kód (nebo stáhne do mobilu). Ten ukážete u prodejce (česká pošta, sazka) a ihned po zaplacení je platba zpracována)
-- GoPay účet (můžete si přímo na platební bránu nabít peníze a pak platit, okamžitá úhrada)
-- Bitcoin (okamžitá úhrada)

Toto jsou veškeré metody, které můžete využít k zakoupení VIP. Ceny se u jednotlivých způsobů budou lišit, vše bude jasně a zřetelně uvedeno při aktivaci. Systém pracuje zcela automaticky, ihned po přijetí platby vám bude na uvedený email zaslán aktivační kód. Stále je však možnost, že dojde k chybě ať už na straně systému, nebo na straně uživatele, my vám samozřejmě budeme k dispozici a jakékoliv problémy, které při aktivaci nastanou, s vámi vyřešíme na fóru v příslušné sekci nebo na emailu [email protected]. Pokud něco pokazíte, nemusíte se bát, vždy se snažíme věci napravit ke spokojenosti hráčů.

Zároveň s novým platebním systémem byly aktualizovány také všeobecné obchodní podmínky (http://aktivace.gamesites.cz/obchodni-podminky/)

Portál Gamesites.cz se stále posunuje kupředu, připravujeme pro vás další novinky, za což vděčíme právě vám, kdo podporujete náš portál a společnými silami tak tvoříme početnou herní komunitu. Věříme, že i tato novinka vám zpříjemní pohodlné hraní a budeme se tak potkávat v dobré náladě na serverech nebo teamspeaku. V případě dalších otázek neváhejte využít naše forum nebo komentáře pod článkem.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2205x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář