{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Update VIP aktivace CS:GO sekce

Napsal Whoik dne 22.09.2019 pro sekci CS:GO
Jak jsme psali v předešlém článku, přechod na nový VIP systém probíhá postupně, nejprve se dočkala GTA V sekce, nyní přichází na řadu CS:GO. Co je nového se dočtete níže.

Postupný update VIP aktivace je v plném proudu a dnes se jej dočkala sekce CS:GO. Díky nové platební bráně přichází nové možnosti aktivace VIP, bohatší platební metody a také různá délka aktivace. Nyní je aktivace jednodušší, než kdy dříve, je elimována spousta možných pochybení, stačí pouze dodržovat postupné kroky aktivace a víceméně okamžitě se můžete těšit na své výhody na serverech.

Přehled VIP výhod

Ty se liší dle jednotlivých sekcí. Nově jsou servery na CS:GO rozděleny do pěti oddílů. Pokud si zakoupíte VIP na danou sekci, budete mít výhody na všech serverech, které jsou v sekci umístěné. První sekcí je tradičně Jailbreak, který obsahuje serverů nejvíce. Druhou jsou pak servery TTT, které se stále těší popularitě. Třetí sekcí jsou servery zaměřené na AIM, čili Areny a Sniper Wary. Čtvrtou Jump sekci reprezentují Surf servery a poslední pátá sekce nese název Public, ve které je public server, retakes a CTF.

Co se týče délky aktivace, i zde přicházejí novinky. Nyní si můžete vybrat ze čtyř různých délek aktivace, přičemž se snažíme ocenit věrné hráče slevou na delší časové úseky. Délky jsou tedy nastaveny na jeden měsíc, dva měsíce, čtyři měsíce a půl roku. Je pouze na vás, co zvolíte. Stejně tak je na vás, jakou platební metodu zvolíte, ty jsme si více rozepsali v předešlém článku.

Samozřejmostí jsou naše neustálé updaty a starost o servery. Nově jsme pro vás nedávno spustili jedinečný CTF server, který nikde jinde ve světe na CS:GO nenajdete, Nově přidáváme do hry animace, které oživí hru všemožnými pohyby a již brzy se můžete těšit na video trailer, který pro vás připravili hráči a admini na jailbreaku. Opravdu se pro vás snažíme dělat maximum, abyste byli na serverech spokojeni a vážíme si jakékoliv podpory, ať už v podobě zakoupení VIP nebo prosté pochvaly. V případě jakýchkoliv otázek se obraťte na naše forum. Váš CS:GO team.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1681x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář