{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Donate systém aneb i ty můžeš přispět

Napsal Whoik dne 21.10.2019 pro sekci GS
Gamesites spouští další menší projekt, jehož hlavní součástí jste však vy. Mnoho z vás se ptá, jestli je možno nějakým způsobem přispět na provoz a chod portálu. My nyní tuto možnost přinášíme. Co za podporu získáte a na co prostředky půjdou se dočtete níže.

Portál Gamesites.cz si za dobu svého fungování vybudoval slušnou komunitu, která nás stále žene kupředu a právě díky ní na portálu stále pracujeme a snažíme se vám co možná nejvíc zpříjemnit čas strávený u počítače. Neustále se snažíme naše servery vylepšovat a přinášet vám co nejlepší zážitky ze hry. Abychom však toto všechno mohli dělat, musí nás to nejenom bavit, ale zároveň nás to nesmí zruinovat. Proto děkujeme všem, kteří příspívají již nyní pomocí zakoupených VIP nebo těm, kteří již nějaký dar poslali.

Prostředky, které k nám doputují ze zakoupených VIP, jdou zpátky na provoz serverů anebo do soutěží. A my vám nyní nabízíme další možnost, jak můžete portálu na chod přispět. Jedná se o nový Donate systém, díky kterému můžete přispět a zároveň si užít své chvíle na výsluní.

Každého daru si vážíme, a proto každého, kdo přispěje, zvěčníme společně s jeho zprávou v našem systému. Takže jeho dobrý skutek nikdy nezanikne. Samozřejmostí je žebříček největších dárců a speciální označení na našem webu a Teamspeaku. Díky darům se tak nesmrtelně zapíšete do historie Gamesites a budete jedním z těch, kteří se zasloužili o dlouhou životnost našeho portálu.

Takovou třešničkou na dortu jsou události, které se vykonají při dosažení jednotlivých částek. Pokud chcete třeba slyšet zpívat na Teamspeaku vedení portálu, i taková možnost v budoucnu je. Momentální cíl, spuštění nového Teamspeaku, je velice blízko a i když se na novém TS serveru již nějaký ten pátek pracuje, stále není hotov a naši tvůrci zřejmě potřebují motivaci, aby jej dokončili. I to můžete svými příspěvky ovlivnit, jelikož pak již nebude prostor na výmluvy.

Za jakýkoliv příspěvek jsme vděční a i díky nim se vám pokusíme i nadále přinášet ty nejlepší herní zážitky a spoustu zábavy na herních serverech, webu nebo Teamspeaku. Všem děkujeme za neutuchající podporu a určitě se uslyšíme na novém Teamspeaku, který se již také pomalu těší na naše pěvecké vystoupení.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1982x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář