{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Only dust2 server také na CS:GO

Napsal Whoik dne 07.12.2019 pro sekci CS:GO
Nedávno jsme oznámili novinky, které vám pomohou ozvláštnit hru v podobě ikonek a nametagů, nyní přinášíme novinku další. Tou novinkou je nový public server, kde se bude hrát ovšem pouze jedna mapa - de_dust2.

Na naší CS:GO sekci neustále pracujeme a pokoušíme se vám dopřát co nejlepší zážitek ze hry, k čemuž by měl posloužit i další server. Server dust2 only je znám z klasické 1.6ky a jelikož je tato mapa stále tou nejoblíbenější, rozhodli jsme se jí vyčlenit jeden speciální server také na gočku.

IP Dust2 only - 82.208.17.101:27355

Public server na CS:GO je jedním z našich nejhranějších serverů, a proto jsme se rozhodli vytvořit mu brášku v podobě de_dust2 only serveru. Nastavení serveru bude totožné jako na publicu, čili prim zde hraje především dvojskok, který udělá hru zajímavější. Nicméně hrát se nebude klasicky do 16 vyhraných kol, nýbrž do vyhraných 50 kol. Je tedy možné, že jedna mapa bude trvat celých 100 kol. Díky tomuto budete moci získat velké skóre a hlavně nebudete rušeni zbytečným měněním mapy.

V nejbližší budoucnosti nás čekají také další novinky týkající se CS:GO sekce, proto buďte ve střehu. Nyní vás alespoň rádi uvítáme na našem novém dust2 only serveru anebo můžete zaskočit také na naše Jailbreaky, kde právě probíhá soutěž Dárkobraní. Přejeme mnoho killů na novém serveru.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1455x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář