{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nejprodávanější nové hry za rok 2019

Napsal Egii dne 05.01.2020 pro sekci GS
Jako vždycky ke konci roku, různě na webových stránkách jsme mohli nahlédnout k různým statistikám na ohlédnutí pro aktuální rok. Přesněji jde o žebříček nejprodávanějších her za rok 2019.

V tomto roce vyšlo mnoho novinek, na které všichni praví hráči čekali. Například vyšla PC verze pro hru Red Dead Redemption 2, která podle recenzí až tak moc nepřekvapila. V této hře si můžete užít mód RolePlay, který je nejvíce hraný zrovna na Grand Theft Auto V

Určitě znáte vtípky okolo her od společnosti EA. Tato společnost zveřejnila první trailer ze hry STAR WARS Jedi: Fallen Order. Trailer vypadal až moc dobře, ale nikdo nevěřil, že hra bude vypadat přesně podle ukázky. Dne 15.11 byla oficiálně vydaná hra na Steam platformě. Tato hra do dnešního data patří k nejprodávanější herním titulům, které vyšly v tomto roce a má kladné hodnocení. Dá se říct, že EA vydalo po deseti letech konečně dobrou hru.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ NOVÉ HRY ZA ROK 2019 

1. Red Dead Redemption 2

Akční adventura hra vydaná v roce 2018 společností Rockstar Games. Hra je předběžným pokračováním Red Dead Redemption z roku 2010. Příběh se odehrává v roce 1899 ve smyšlené reprezentaci západních, středozápadních a jižních Spojených států a následuje mimo zákon Arthura Morgana, člena gangu Van der Linde. Artur se musí vypořádat s úpadkem divokého západu, zatímco se pokouší přežít proti vládním silám, soupeřským gangům a jiným protivníkům. Příběh také sleduje kolegu člena gangu Johna Marstona, protagonisty Red Dead Redemption.


2. STAR WARS Jedi: Fallen Order™

Akční adventura hra vydaná společností Respawn Entertainment a publikovaná společností Electronic Arts. Hra byla vydána pro Windows, PlayStation 4 a Xbox One 15. listopadu 2019. Hra se odehrává ve vesmíru Star Wars, 5 let po filmu Star Wars: Episode III - Revenge of Sith a 14 let před Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje a sleduje mladého Jediho Padawana jménem Cal Kestis, když je pronásledován Galaktickou říší, konkrétně inkvizitoremznámá jako druhá sestra, celou dobu se pokouší dokončit výcvik Jedi a obnovit nyní zničený řád Jedi. To bylo oznámeno během E3 2018, s podrobnějším odhalením během Oslava Star Wars v dubnu 2019. Hra obdržela obecně příznivé recenze.

 

3. Destiny 2

Bezplatná online hra pro více hráčů zaměřená na střílečky pro první hráče vyvinutá společností Bungie. Byl vydán pro PlayStation 4 a Xbox One 6. září 2017 anásledující měsícnásledovalaverze systému Microsoft Windows. Hra byla vydávána společností Activision až do počátku roku 2019, kdy Bungie získala vydavatelská práva k franšíze. Je to pokračování osudu z roku 2014 a jeho následných expanzí . Zasazen do „mýtické science fiction„.

Hra obsahuje prostředí pro více hráčů „sdílený svět" s prvky her na hraní rolí. Stejně jako původní, aktivity v Destiny 2 jsou rozděleny mezi typy her a mezi hráči proti prostředím (PvE) a hráči proti hráčům (PvP). Kromě běžných příběhových misí má PvE tři „údery" a nájezdy šesti hráčů . Pro každou planetu je k dispozici také bezplatný režim roam hlídky a veřejné akce i nové aktivity, které nejsou uvedeny v originále. důraz na zkoumání planet a interakce s postavami jiných hráčů (NPC), původní osudpouze představoval NPC v sociálních prostorech. PvP obsahuje režimy založené na objektivu a tradiční režimy deathmatch .

4. MORDHAU

Multiplayerová středověká hack 'n' slash (Přesněji HnS) videohra vyvinutá slovinským nezávislým studiem Triternion, s výrazným aspektem konkurenční hry založené na dovednostech a přizpůsobení. Je vybaven bojovým systémem zdůrazňujícím přímý boj, volně založený na historických technikách, jako jsou feints, přesměrování a alternativní použití zbraní. Mezi další funkce patří zbraně na dálku, obléhací motory a boj na koni. Hra byla vydána 29. dubna 2019 ve službě Steam.


5. Planet Zoo

Videohra pro simulaci výstavby a správy vyvinutou a publikovanou společností Frontier Developments pro Microsoft Windows. Hra je duchovní nástupce do Zoo Tycoon, s hratelností podobně jako zábavní park variantě ateliéru, Planet Coaster . Bylo vydáno 5. listopadu 2019. Duchovní nástupcem Zoo Tycoon, s hrou podobnou variantě tematického parku studia, Planet Coaster.

Hráči jsou schopni postavit zoo s celkem 80 druhů studia. Zvířata, ovládaná umělou inteligencí, se chovají podobně jako jejich protějšky ze skutečného života. Například vlci adoptují mentalitu smečky. Každý druh má své vlastní požadavky a potřeby, které hráči musí uspokojit. Každé zvíře má svůj vlastní genom, který lze upravit tak, aby se změnila jeho délka života, velikost, zdraví a plodnost. Hra má také šlechtitelský systém as prvky jako je inbreeding, které mají negativní dopad na zvířata. Hra má také režim kampaně, podobný Planet Coaster.

 

 

Více informací ohledně "The best of 2019" si zobrazíte po stisknutí na tento text

Autor: Egii; Zobrazeno: 1999x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář