{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové možnosti VIP aktivace také na CS 1.6

Napsal Whoik dne 23.02.2020 pro sekci CS 1.6
Náš přechod na nový aktivační VIP systém, který umožňuje více možností plateb a je navíc výhodnější pro naše hráče, jsme započali již v minulém roce, a postupně se do tohoto systému přidávají jednotlivé sekce. Nyní přišel čas také na nejtradičnější sekci, tedy Counter-Strike 1.6.

Rozšířením nového VIP aktivačního systému plníme postupné cíle, které jsme si již minulý rok zadali. Vše odstartoval přechod sekce GTA V, poté přišla na řadu sekce CS:GO a po dalších přichází na řadu také sekce nejstarší, kterou je Counter-Strike 1.6. Díky těmto novým možnostem budete moci využít při pořízení VIP více způsobů plateb a hlavně je vše jednodušší a pro háče výhodnější. Zároveň je ale ponechána také stará aktivace, na kterou jsou všichni již léta zvyklí, a proto ji zatím necháme dostupnou.

Nové možnosti aktivace najdete společně se všemi sekcemi ZDE. Pořízení VIPčka je naprosto jednoduché a intuitivní, vlastně jenom klikáte na požadované položky, na závěr zadáte email a zvolíte vámi požadovaný způsob platby. Nejvýhodnější platbou je stále platba přes bankovní účet nebo přes kartu, jelikož se neúčtuje žádný zbytečný poplatek. Mezi novými možnostmi platby je také Paysafecard nebo Paypal, což jsou služby, které jsou k dispozici opravdu každému. Pokud si VIP pořídíte, získáte výhody na CS 1.6 navždy na vámi zvolený server. Jednotlivé VIP výhody všech serverů si můžete prohlédnout po kliknutí na zlatou kolonku VIP u daného serveru ZDE.


Counter-Strike 1.6 stále není mrtev,
a my se u tuto sekci budeme starat tak dlouho, jak bude potřeba, protože právě tato sekce zrodila Gamesites. Samozřejmě velkou energii vynakládáme také na zlepšování ostatních sekcí a mimo jiné nástupce klasické 1.6ky, tedy CS:GO, kde se stále něco děje. Proto se nemusíte bát přejít i na novější vydání této hry, která je na steamu k dostání zcela zdarma a na našich serverech si užijete pořádnou zábavu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 4066x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář