{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Surf zažil povedený update

Napsal Whoik dne 02.03.2020 pro sekci CS:GO
Na Gamesites se maká, ať je zima nebo teplo, ať řádí virus nebo jsou volby. My v tempu nepolevujeme, a proto vám přinášíme další update jednoho z našich oblíbených serverů, kterým je v gočkové sekci Surf. Veškeré podstatné novinky jsou popsány dále.

Naše CS:GO sekce se snaží hráčům stále přinášet nové zážitky ze hry, a tak po vytvoření nových gangů na jailbreacích, si vzal náš vrchní developer Yoda do parády také Surf server. Mezitím, co vykupoval v obchodech zásoby mouky a těstovin, se Yoda věnoval opravám bugů a několika vylepšením pro tento server. My si jeho činy pojďme letmo představit, zbytek už budete muset zažít na vlastní kůži přímo na serveru.

Základem bylo odstranit veškeré bugy, které při hraní nepříjemně otravovaly hru. Již byste se tedy neměli nikde po cestě do cíle zasekávat, a tak můžete hladce klouzat a bojovat tak o ty nejlepší časy. Můžete se o to pokusit na stejných mapách, kde zůstálo stejné zónování. Avšak časy byly zresetovány, a tak máte možnost alespoň na chvíli zabojovat o první místo v žebříčku těch nejlepších. Abyste toho mohli dosáhnout o něco pohodlněji, byl upraven také ukazatel statů, přičemž i střední panel si můžete libovolně upravit, aby ukazoval pouze ty hodnoty, které si vy sami přejete.

CS:GO Surf server - 82.208.17.102:27112

Další novinkou je také možnost surfovat různými styly. To znamená, že každý styl ježdění, pozpátku, bokem, s nižší gravitací, se zpomalením či zrychlením, je hodnocen zcela samostatně. A pokud budete úspěšní, můžete se těšit také lepší rank, který je nyní dávám pouze podle opravdového skillu na serveru, čili žádné challenge jako tomu bylo doposud.

Náš vrchní hlavní admin sekce CS:GO Gustík tento update hodnotí jako velice povedený a velmi hezký. Věříme, že ho budete hodnotit minimálně stejně. Své poznatky a dojmy můžete psát samozřejmě zde pod novinku do komentářů nebo na forum. Chopte se svých surfů a vzhůru na server.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2295x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář