{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová várka ikonek pro CS:GO

Napsal Whoik dne 14.03.2020 pro sekci CS:GO
Zimní ikonky nám v nabídce zůstaly o něco déle, než bylo původně plánováno, nicméně nyní nastal čas změny, a vy tak máte možnost si pořídit ikonky zcela nové, díky kterým se stanete originální na našich CS:GO herních serverech. Nových ikonek je hned 15 a vy si je můžete prohlédnout níže.

Do tohoto týdne jste měli možnost si pořídit limitované zimní ikonky, kterým však již odzvonilo, a my si pro vás připravili ikonky nové, přičemž některé mají již jarní nádech a symbolizují také Velikonoce, které nás zanedlouho čekají. Někteří z vás možná netuší, o jakých ikonkách to vlastně mluvíme, proto vám je trochu přiblížíme. V tabulce se skóre máte vlevo vedle svého nicku tradičně volné políčko, které my jsme na našich CS:GO serverech využili, abyste se mohli odlišit od ostatních hráčů.

Na místo tohoto volného políčka si totiž můžete pořídit některou z nabízených ikonek a můžete to udělat přímo ZDE. Samozřejmě si můžete pořídit ikonek více a libovolně mezi nimi na serveru přepínat. My vám nyní přinášíme 15 těchto ikonek, které si můžete aktivovat. Ty budou v nabídce do konce jara, kdy přijde nová várka ikonek tentokrát s letní tématikou. Nynější ikonky v nabídce:

Každá ikonka má své kouzlo, a určitě díky ní budete na serveru jedineční. Budete muset často také poslouchat slova závisti od ostatních hráčů, že by chtěli nejenom tak dobře jako vy hrát, ale také skvěle díky ikonce vypadat. Výběr ikonky už samozřejmě necháme na vás. Jisté ale je, že se potkáme na našich CS:GO serverech

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1479x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář