{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO sekce hlásí 2 případy nových serverů

Napsal Whoik dne 17.03.2020 pro sekci CS:GO
Karanténa, ve které se všichni nacházíme, nám láme rekordy návštěvnosti, a tak jsme se rozhodli, že je ideální čas spustit dva další herní servery pro CS:GO. Takže si můžete nově zahrát na serveru Only Mirage a Public Prime.

Servery se plní a my jsme samozřejmě nemohli zareagovat jinak než spustit další dva herní servery, které přinesou nových volných 40 slotů pro hráče. Na Gamesites tak od dnešního dne můžete navštívit také server Mirage Only a Public Prime. Zatímco z názvu prvního serveru je patrné, že se na něm budou odehrávat boje pouze na oblíbené mapě de_mirage, u Publicu Prime můžou vyvstat otázky.

Mirage Only IP: 217.11.249.84:27473
Public Prime IP: 217.11.249.84:27173

Public Prime je zpřístupněn pouze pro hráče CS:GO, kteří mají aktivovaný Prime účet. Slibujeme si od tohoto serveru zkvalitnění samotné hry, jelikož by již každý hráč, který se tam napojí, měl znát alespoň základní principy hry. Jiné nastavení je totožné s klasickým publicem. Přidejte si tedy tyto dvě nové IP do oblíbených serverů, ať je máte vždy po ruce.

Pokud raději hrajete na našich stávajících serverech a máte problém se na server dostat, můžete využít rezervovaného slotu, který má každý server pro VIP hráče. To si můžete pořídit zde. My děkujeme za vaši přízeň a v blízké době očekávejte další novinku týkající se CS:GO sekce. Zatím na viděnou na serverech.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2473x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář